HR Fest Kecskemét

Coachként ismét óriási kedvezménnyel vehetsz részt a HR Festen!

Március 12-én érkezik az év legklasszabb HR eseménye Kecskemétre! Az eseményen a regionális munkaerőpiac kihívásai is megvitatásra kerülnek, és tapasztalatot cserélhetsz a megszokott HR Fest stílusban! Rengeteg érdekes téma vár rád, hogy tényleg olyan élményben legyen részed, amire még sokáig emlékezni fogsz.

HR Fest On Tour – Kecskemét 2024 – Gázt adsz vagy fékezel?
2024.03.12. – Neumann János Egyetem – Kecskemét

Mentsd el a dátumot a naptáradba, és ha a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége tagszervezetének tagja vagy, akkor ne feledd el kérni a VIP kódot az info@coachszovetseg.hu címen, hogy 50% kedvezménnyel regisztrálhass! Ezzel a kóddal tudod beszerezni tiszteletjegyedet.

Légy gyors, már most is sokan érdeklődnek! A kupon beváltásának határideje: 2024.02.23. Kérlek, ne hagyd az utolsó pillanatra, hiszen a helyek száma limitált! Használd ki időben a neked szóló exkluzív lehetőséget és regisztrálj mielőbb!

A Coach Szövetség ismét ott lesz a hazai coach szakma képviseletében. Érdemes velünk tartani, mert a program szuper lesz!

4 teremben izgalmas előadások várnak:

  • Sok szó esik a vendégmunkásokról, és sok a dilemma is: hogyan is lehet őket hatékonyan toborozni, integrálni. Többek között ezeket a kérdéseket járjuk körül egy kerekasztal beszélgetésben.
  • Nem csak a fizikai, de a mentális egészség megőrzése, fejlesztése is kulcsfontosságú. Kinek mi a felelőssége a munkavállalók lelki egészségében? Milyen eszközök, programok váltak eddig be, milyen tapasztalatokat lehet levonni ebből? Ezekről a kérdésekről beszélgetnek szakértőink.
  • Honnan lesz 300 ezer munkavállaló? A gazdasági helyzet és az inflációs környezet erős kihívások elé állítja a cégeket, a kékgalléros munkavállalókat soha nem volt még ilyen nehéz megtalálni és megtartani. Tudd meg te is, hogy mik a legnagyobb kihívások, és milyen jó gyakorlatok segíthetnek? 
  • Az AI ma még sci-finek tűnhet, de most kell beszállni, hogy versenyképes maradj – Miértek és hogyanok – vizionárius beszélgetés az AI munkaerőpiaci szerepéről.

Köszönjük, ha Te is velünk tartasz, várunk rád a rendezvényen, március 12-én Kecskeméten.

A kupon beváltásának határideje: 2024.02.23. Használd ki időben a neked szóló exkluzív lehetőséget és regisztrálj mielőbb! Találkozzunk Kecskeméten a HR Festen!

Várunk szeretettel,

Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége

Lépj velünk kapcsolatba!