MEGHÍVÓ – A coachok jövője, a mi jövőnk

Kedves Coach Kollégánk,

Szeretnénk meghívni Téged egy izgalmas és inspiráló eseményre, amelynek középpontjában a coaching jövője áll. A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége rendezvényén lehetőséged lesz megosztani a véleményedet a szakmánkat érintő fontos kérdésekről, értesülni a legfrissebb hírekről, kutatási eredményekről, valamint együtt ünnepelhetjük a 2023-as coach szakmai díjak átadását.

Az esemény különlegessége, hogy a „A coachok jövője, a mi jövőnk” témában a résztvevők együtt gondolkodnak a world café módszertan segítségével. Célunk, hogy összehozzuk a szakma kiemelkedő képviselőit, hogy együtt tervezhessünk és gondolkodjunk azon, hogyan lehetünk még eredményesebbek a jelen kihívásai közt coachként.

Ez az esemény nemcsak lehetőség arra, hogy hangot adj saját véleményednek és tapasztalataidnak, hanem egy remek alkalom arra is, hogy inspiráló szakmai közegben találkozzunk és tanuljunk egymástól.

Időpont: 2024. február 22. 17:30
Helyszín: Carion Székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Regisztrálj most az eseményre, és csatlakozz hozzánk, hogy együtt alakíthassuk a coaching jövőjét! A részvétel ingyenes, de a vendéglátás és a szakmai program szervezése miatt regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés a rendezvényen való részvételre itt: https://forms.gle/HXx3ZHNQtT8C8ZyDA

Szavazás a díjazottakra ezen a linken lehetséges: https://forms.gle/f4rt3LzfFcraJKDFA

Várunk szeretettel,
A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége Elnöksége és a Magyar Coachszemle szerkesztősége nevében
Dobos Elvira és Örvényesi Rita

Lépj velünk kapcsolatba!