A hazai coach ernyőszervezet is ott lesz az idei Business Festen

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége a pécsi HR Fest után most kiállítóként vesz részt a 2023-as Business Fest-en is.
“A Coach Szövetség életében ez egy újabb jelentős lépés a hazai  coach szakma képviselete és megismertetése irányában. Az elmúlt 10 évben rengeteget dolgozott a coach ernyőszervezet azon, hogy a vállalkozók és a vállalati szféra képviselői minél nagyobb rálátással rendelkezzenek a coach szakemberek tevékenységére, és egyre tudatosabbak legyenek abban, hogy hogyan és milyen esetekben válasszanak coachot.” – fogalmaz Dobos Elvira, a Coach Szövetség elnöke.

A Business Festen való megjelenés mellett a Szövetség megújította a Minősített Coach Szaknévsort, is, amely lehetővé teszi a Szövetség által meghatározott alapvető képzettségi kritériumoknak megfelelő szakemberek közt történő keresést, vagy akár a kiválasztandó szakember ellenőrzését. Az ernyőszervezet 2022-ben folytatatta az Éves Coach Kutatás hagyományát is, amelynek eredményei szintén az új platformon tekinthetőek meg.

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége kiállítói csapata a 2023-as pécsi HR Festen a Kodály Központban
A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége kiállítói csapata a 2023-as pécsi HR Festen a Kodály Központban

“Ezekkel a lépésekkel folyamatosan naprakész adatokat szeretnénk biztosítani a coach szakmáról annak érdekében, hogy minden érdeklődő számára látható és átlátható legyen. Többek között ezekről is lehetőség lesz beszélgetni a tagszervezeteink vezetőivel a standunkon a Business Festen. Várunk szeretettel minden érdeklődőt a B csarnok földszintjén a standunknál” – tette hozzá Dobos Elvira.

Lépj velünk kapcsolatba!