Mi is ott leszünk: HR BRAND(em) Konferencia 2023

2023. május 8-án tartja az ICF a már hagyománynak számító HR BRAND(em) konferenciát. Szerkesztőségünk beszámol majd a konferencia híreiről, így álljon itt egy rövid beharangozó, főként, mert ma éjfélig még early bird árakon lehet regisztrálni.

„Kitartunk. Hozunk egy döntést egy csapat, egy vezető, egy coach mellett. Fontossá válik, amit képviselnek, vonzó lesz, ahogy működnek. Tanulunk, fejlődünk általuk. Kik ők? Mit képviselnek?

Manohar Nadkarni szervezetfejlesztő azt tanította a motivációról, hogy az odatartozást keressük. Ebben az időszakban ez fontosabb, mint valaha. Tartozni, kapcsolódni, követni, kitartani.

2023-ban ismét személyes jelenléttel rendezzük meg az évek óta több száz vezetőt, HR szakembert és coachot vonzó HR Brand(em) Konferenciát, immár a hatodik alkalommal, melynek középpontjában ezúttal az életünkben biztos pontot jelentő emberek, közösségek állnak. Az elmúlt években közel 500 szervezet képviselte magát a rendezvényen.”

A konferencia programja

A konferenciát az esemény főtámogatója, a Magyar Telekom Nyrt. képviseletében Friedl Zsuzsanna nyitja meg.

Majd a Playback Színház társulata segítségével hangolódunk a napra, akik a nézők érzéseit, hangulatait és történeteit játszák vissza.

Az ICF és a vállalatok kapcsolódásáról Zilahi Angéla PCC, az ICF Magyar Tagozata Elnöke beszél.

A nap folyamán három idősávban kapcsolódhatnak be a résztvevők olyan kerekasztal-beszélgetésekbe melyeket egy-egy coach vezet, vendégeik pedig olyan szervezeti vezetők, HR szakemberek, akik a konferencia témáját saját vállalati tapasztalataikon keresztül mutatják be.

A nap zárásaként főelőadónk, Mácsai Pál, az Örkény István Színház igazgatója, és Für Anikó, Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész osztja meg gondolatait.

A részletes program és a jelentkezési link ide kattintva érhető el.

Lépj velünk kapcsolatba!