Útjára indult a PRIZMA – a Magyar Coachszemle online szakmai tudásmegosztó esti programsorozata

Lelkes, nyitott, kíváncsi résztvevőkkel indíthattuk útjára új szakmai programsorozatunkat tegnap este Prizma címmel. Az első alkalmunk célja a frissen megjelent, szabadon letölthető folyóirat, a Világítótorony, Coaching eszközök viharos időkbencímű lapszám bemutatása volt. A cikkíró szerzők, coach kollégák megosztották, hogy számukra mi jelenti a “világítótornyot” nehéz időkben. Többen említették az emberi kapcsolatokat, a tegnapi estünkhöz hasonló kapcsolódási lehetőségeket, a jó minőségű beszélgetéseket, a meditációt, a jógát, a hála átélését, filmnézést coaching eszközként vagy éppen a kreatív alkotást. A szerzők arról is szívesen meséltek, miért éppen az adott eszközre, módszerre esett a választásuk. Így igazán értékes megvilágítást kaptunk ezek hátteréről.

Következő alkalmunkon Gillich-Csikós Andrea, coach mesél majd a neurografikában rejlő lehetőségekről. Hamarosan jövünk a részletekkel. Gyertek, tanuljunk együtt minél többen!

Küldetésünkhöz illeszkedve a PRIZMA rendezvényeken való részvétel díjtalan,
de regisztrációhoz kötött.
Dátum: 2023. 04. 18.00 – 20.00
Regisztráció ezen a linken.

Küldetésünk:
A Magyar Coachszemle független szakmai folyóirat. Célja, hogy elősegítse a coaching magyar nyelvű, tudományos igényű szakmai bázisának, tudástárának megteremtését, és ösztönözze a coachok, illetve a coaching határterületein dolgozó szakemberek közötti kommunikációt, hozzájárulva ezzel a coaching-szakma fejlődéséhez. A Magyar Coachszemle feladatának tekinti, hogy magyar nyelven közvetítse és elérhetővé tegye a szakma hazai és nemzetközi híreit, újdonságait, és rálátást adjon a szakma nemzetközi eseményeire, trendjeire is. Ezen kívül a coaching, és a hozzá kapcsolódó szakterületek területén végzett kutatások, elemzések publikációinak teret adva szolgálni kívánja a tudásmegosztást, ezáltal növelve a coaching szakma ismertségét és elismertségét.

Lépj velünk kapcsolatba!