Átadásra kerültek a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének 2021. évi Coach Díjai

Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége

Idén is több kategóriát hirdetett meg a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége, amelyre számos igényes pályázati anyag érkezett. A Szövetség reméli, hogy a kampányukkal a coaching szakmát és a hozzá kapcsolódó termékeket is sikerült szélesebb körben népszerűsíteni.

A díjátadás Dobos Elvira elnök köszöntőjével és bevezetőjével kezdődött, majd dr. Stefany-Tóth Judit leköszönt elnök számolt be az előző év sikereiről. Munkájáért a Szövetség ezúton is elismerését fejezte ki. Baska Judit a díjak megálmodója beszélt a pályázatok és díjak születéséről.

A Coach Szakmáért Életmű Díjat a Szövetség elnöksége és a korábbi díjazottak döntése alapján Wiesner Erzsébet szupervizor, coach vehette át Stefany-Tóth Judit alelnöktől.

Az Év Coach Könyve 2021 díjat Dobos Elvira adta át. A díjazott Horváth Ria – Ságodi-Sturm Hajni: ÉNtérKÉPem című kötete lett.

Az Év Coach Eszköze 2021 díjat Baska Judit adta át Üveges Gábor – Mondovics Mihály: SkillHUBTM – modern kompetenciafelmérő csapatának.

Az Év Coach Helyszíne Díjra 2021. évben a jelentkezők közül a közönségszavazatok alapján a Red Wood Offices nyert.

Az Év Coaching Rendezvénye Díjat 2021-es évben a Watson Coaching School és Szabó Gabi MCC „Real Team – Real Time” rendezvénye nyerte.

A Best of Best Coach Díj 2021 évi díját a Szövetség által felkért öt fős szakmai testület bírálta el. A díjat a testület döntése alapján az „Összemosódásból párhuzamok” című pályaművével Nagy Judit coach érdemelte ki, melyet Csetneki Csaba adott át.

A Szövetség az év második felében tervezi meghirdetni a Díjak 2022 programot.

Lépj velünk kapcsolatba!