“Egyedül, párban, családban” – Intenzív önismereti-személyiségfejlesztő hétvége

Intenzív önismereti-személyiségfejlesztő hétvége a pszichodráma módszerével 2013 augusztusában.
Kapcsolataink nagymértékben határozzák meg nemcsak azt, hogy hogyan érezzük magunkat a világban, hanem azt is, hogy kik vagyunk. Miközben a saját utunkat keressük, hol másoljuk szüleink, rokonaink mintáit, hol tudatosan, vagy öntudatlanul tagadjuk azokat – a középutat megtalálni pedig nem könnyű. Miközben azt kutatjuk, hogyan lehetnénk boldogabbak a jövőben, gyakran elfelejtjük, hogyan tehetnénk jobbá magunknak és a velünk, körülöttünk élőknek a MOSTot.
Éljünk épp egyedül, párban, kis- vagy nagycsaládban, a jóllétünk és kapcsolataink javításának a kulcsa önmagunk megismerése. Ehhez pedig nagyszerű, hatékony eszköz a pszichodráma. Ez az élmény- és akcióközpontú személyiségfejlesztő módszer segít abban, hogy rálássunk a gyökereinkre, és megértsük azokat; hogy felismerjük életünkben a csapdákat, ismétlődéseket, s megszakíthassuk őket; hogy elkezdhessük ténylegesen a saját utunkat járni. A pszichodráma lehetőséget ad arra, hogy a helyzeteinkre több szempontból is ráláthassunk, ezáltal pedig – az önismeretet és az emberismeretet, empátiát egyaránt fejlesztve – tudatosabbak legyünk a saját működésünkben és a kapcsolatainkban.
Mindez pedig védett, elfogadó, támogató közegben történik – az intenzív, „elvonulós” hétvége pedig fokozottan segíti az önmagunkra figyelést és az egymásra hangolódást egyaránt.
 
A közös munka időtartama 30 óra (30 X 45 perc), egy 3 napos vidéki intenzív hétvége keretében. (A csoportlétszám a munka hatékonysága és a limitált szálláshely miatt korlátozott – a jelentkezéseket a véglegesítés sorrendjében tudjuk fogadni. A jelentkezés véglegesítése 10.000 Ft előleg befizetésével történik.)
 
Helyszín: Orfű-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió
Időpont: 2013. augusztus 23-25. (péntek-szombat-vasárnap)
(A közös munka időtartama: pénteken 13.00 – 21.30
szombaton 09.00 – 21.30
vasárnap 09.00 – 15.00)
 
A hétvége költsége (szállással, háromszori étkezéssel): 48.000 Ft
A képzés díja: 36.000 Ft (1.200 Ft/óra)
A szállás díja:   6.000 Ft + IFA (3.000 Ft/fő/éj)
Az étkezés költsége: reggeli: 750 Ft, ebéd: 1050 Ft, meleg vacsora: 950 Ft
 
Érdeklődés, jelentkezés a csoportvezetőknél:
Dr. Tarján Emőke
pszichoterapeuta, pszichodráma vezető, kiképző család-pszichoterapeuta
Varga Éva
kommunikációs szakember, tréner, pszichodráma vezető
 
Mobil: 06/30-528-19-18 Mobil: 06/30-927-1089
E-mail: tarjanemoke@gmail.com E-mail: deva.varga@gmail.com
 
Szeretettel várunk a csoportunkba! 

Lépj velünk kapcsolatba!