Újabb fontos állomáshoz érkeztünk

Kedves Olvasóink!

Első szakmai számunk augusztus 6-i megjelenése után most újabb örömteli hírünk van: a Magyar ISSN Nemzeti Központ augusztus 9-én kiadta az ISSN (International Standard Serial Number) azonosítót a Magyar Coachszemle számára. Az ISSN alkalmas a kiadványokat leíró bibliográfiai tételek azonosítására, e tételekből könyvtári bibliográfiai adatbázisok épülnek, központi katalógusok, lelőhelyjegyzékek szerveződnek, melyekben megtalálhatóak a világszerte kiadott és ISSN-nel ellátott időszaki kiadványok adatai. Az ISSN-hálózat egy világrendszert alkot, amelynek központja a Párizsban működő ISSN Nemzetközi Központ. A Magyar ISSN Nemzeti Központ az ISSN-nel ellátott kiadványok adatait továbbítja a nemzetközi központ által karbantartott nemzetközi ISSN-regiszter számára. Az ISSN adatbázis online változata folyamatosan frissítve hozzáférhető a párizsi ISSN Nemzetközi Központ szerverén (http://www.issn.org, http://portal.issn.org). Az ISSN adatbázis felhasználói ilymódon világszerte tudomást szereznek a különféle hordozókon publikált időszaki kiadványokról, így a Magyar Coachszemléről, és az abban publikált cikkekről is.

Köszönjük minden közreműködőnek és szerzőinknek a kiváló írásokat és magas színvonalú munkát, ami nélkül ez nem valósulhatott volna meg!

 

A szerkesztők

 

 

A Magyar Coachszemle azonosítója: ISSN 2063-6679

Az időszaki kiadványokra jellemző követelményeknek megfelelő nyitólap URL címe:: https://coachszemle.hu/index.php/magyar-coachszemle

Lépj velünk kapcsolatba!