A tréneri működés alapjai

A program lehetővé teszi, hogy a tréneri szakma iránt érdeklődők rövid időn belül megismerhessék és elsajátíthassák a tréneri szakmai alapjait. A képzés gyakorlatorientált, kiscsoportos képzés, megalapozott elméleti háttérrel.

A tréning kifejezetten technikai, elméleti és készség szinten fejleszt, nem célja a személyiségfejlesztés, illetve az átfogó készségbeli fejlesztés, mint a nagy trénerképzőknek. A képzés elvégzése után a résztvevők képessé válnak co-tréneri feladatok és on-the-job támogatói szerep professzionális ellátására.

Kiknek hasznos a program?

Akik szeretnének trénerré válni és ennek első lépcsőjeként rövid időn belül szeretnék megszerezni az ehhez szükséges alapismereteket,

  • vezetőknek,akik munkatársaikat maguk szeretnék fejleszteni,
  • oktatásszervezőknek, HR-eseknek, akik tréningek kiválasztásával, megrendelésével foglalkoznak,
  • akik szeretnék elsajátítani a csoportvezetés alapjait,
  • akik szeretnék jobban megismerni a tréninget, mint képzési formát,

A tréning eredménye:

A képzés elvégzése után a résztvevők ismerik a tréneri működés, a tréninganyag-kidolgozás, a csoportdinamika, a tréneri eszköztár alapjait, valamint képessé válnak arra, hogy trénerek mellett co-trainerként dolgozhassanak és fejlődjenek tovább. Emellett megszerzik mindazon készségeket, hogy egyszerűbb, technikai jellegű tréningeket (pl: terméktréning, betanítás) önállóan tudjanak megtartani.

A képzés helyszíne: GROW Csoport iroda tréningterme, 1037 Budapest, Montevideo u. 2/c.
A képzés trénere: Pintér Zoltán, szenior tréner, coach
A tréning időpontja: 2013. május 29-30., június 13.
A képzés részvételi díja: 155.000.-Ft + áfa / fő, ami tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és ellátás költségeit.
Kedvezmény: Aki részt vesz a Tréneri működés alapjai képzésen, majd ezután a 9 hónapos Grow Trénerképző programra is szeretne jönni, a Tréneri működés alapjai képzés árának 50%-a jóváírásra kerül a 2014-ben induló Trénerképző listaárából.
További információ ezen az e-mail címen.

Lépj velünk kapcsolatba!