Gondoljuk újra a jövőt! – ICF Coaching Konferencia 2022

Hisszük, hogy hídépítők vagyunk. Hidakat építünk az értékekkel, a szerepekkel, a kapcsolatokkal, az idővel. A segítő szakember embereket kapcsol össze önmagukkal, másokkal, témákkal, folyamatokkal. Hova és hogyan építünk JÓ hidakat? Milyen a JÓ híd?

2022-ben személyesen rendezzük meg az ICF Coaching Konferenciát, melynek fókuszában a jövő áll.

A jövő kifürkészhetetlen, de egy biztos: folyamatos változásban van a világ, és benne mi is. A fejlődés felgyorsult, a technológiai megoldásoknak hála ma már a világ bármely pontjáról coacholhatjuk a világ bármely vezetőjét. A világ és benne a vállalatok is változnak: ma már természetes a home office, míg 2 éve a vállalatok többsége hallani sem akart róla.

Ha ilyen gyorsan lehet változni és változtatni, akkor milyen világot tudunk és akarunk mi elképzelni magunknak? Milyen világban akarunk mi coacholni és hol van ebben a mi felelősségünk? Milyen dilemmák, etikai kérdések merülnek fel bennünk? Milyen lesz a jövő ügyfele? Fel vagyunk készülve a jövő témáira? Milyen kompetenciák kellenek ahhoz, hogy az örökké változásban lévő világot és szakmát megértsük és segíteni tudjuk?

20 éve még csak néhány coach volt a piacon, ma már alap a coaching szemléletű vezetés és menő, ha van coachod. Merre tart az üzlet, mire van igénye? A “fenntarthatóság” egy elcsépelt szó, hogyan tudjuk újra megtölteni tartalommal? Mit látunk most? Miben veszünk részt? Mire van egy igenünk? Miben vagyok most hajlandó változni, és miben nem?

Mi az, amit most tudok felfedezni magamban, ami engem megtámaszt a jövőben?

A témát három szempontból járjuk körbe:

  1. A coach jelene és a jövő coacha
  2. A csapat és a coach létezése a konfliktusokban
  3. Merre tart a üzleti környezet, amiben coacholunk?

A plenáris előadások mellett izgalmas workshopokkal készülünk, valamint a hagyományokhoz híven átadásra kerül az Elnöki Díj és az Év ICF Coacha pályázat győzteseit is kihirdetjük. A konferencia támogatói jóvoltából pedig értékes tombolanyereményeket sorsolunk ki a résztvevők között.

Időpont: 2022. október 6. 9:00-17:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Árak és jelentkezés itt.

Lépj velünk kapcsolatba!