Három királyfi három királylány

Családbarát vállalat kerestetik

Tizedik alkalommal lehet az Ön cége Az Év Családbarát Vállalata!

Pár éve még különlegesség volt, ma pedig már alapvető elvárás a családbarát munkahelyi kultúra, de a legjobbak között lenni, példaként állni ma is kitüntető és megkülönböztetett helyet biztosít a munkaerőpiacon.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz Intézete idén tizedik alkalommal indította el Az Év Családbarát Vállalata 2022 című pályázatát, amelynek célja kiválasztani azokat a hazai cégeket, amelyek leghitelesebb módon képviselik a munka-magánélet egyensúlyának fontosságát, és legjobban figyelnek munkatársaik testi-lelki egészségére, és a családosok igényeire.  

Az évek során több száz vállalat három kategóriában (kis-, közép- és nagyvállalat) versengett már „Az Év Családbarát Vállalata”-díjért és a megtisztelő Családbarát Vállalat logó használatának jogáért.  A 2013 és 2021 közötti időszakban 120 díjazott vállalatnál több mint 140.000 kolléga és családjuk életét befolyásolta pozitívan a családbarát vállalati díj és a Balansz Közösség programjai. A korábbi években, de a pandémia időszakában is, ezek a cégek gyorsan és jól tudtak alkalmazkodni a munkaerőpiaci kihívásokhoz, és valamennyi esetben a munkavállaló és a munkaadó közötti együttműködés-és gondolkodás, valamint problémamegoldó attitűd jellemezte működésüket.

 Az legjobbak közül is a legjobbakat idén novemberben, a hagyományos Családbarát Vállalat gálán ismerheti meg a nagyközönség.

Tudnivalók Az Év Családbarát Vállalata 2022 című pályázatról

A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg: kis-, közép-, és nagyvállalatok számára. 

A regisztráció ingyenes és folyamatos – www.munka-maganelet.hu

A pályázat beküldési határideje: 2022. szeptember 19. 

Kérdés esetén:  balansz@haromkiralyfi.hu

Eredményhirdetés: Családbarát Vállalat gála keretében

A teljes pályázati felhívás itt olvasható.

Lépj velünk kapcsolatba!