MCSZ Életmű Díj 2020

Átadták a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének 2020-as Életmű Díját.

MCSZ Életmű Díj 2020 átadás - Baska Judit, Dr. Stefany-Tóth Judit, Komócsin Laura, Dobos Elvira

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének Életmű Díját 2020-ban a szervezet elnöksége Komócsin Laurának ítélte. A díjat Dr. Stefany-Tóth Judit elnök, Dobos Elvira általános alelnök, és Baska Judit korábbi elnök, a díj megálmodója adta át.

Komócsin Laura kiemelkedő szerepet játszott és játszik napjainkban is abban, hogy Magyarországon a coachingnak és a coachoknak ismertséget szerezzen. Tanácsadói hátteréből fakadóan elsősorban a gazdasági szemléletű, tanácsadói megközelítésmóddal működő coachokhoz szólva a business coaching elterjesztésének érdekében tett hatékony lépéseket. Fontos vívmánya a nagyvállalati ügyfélkör számára a hazai coachok alkalmazásának ajánlása, népszerűsítése. Pályája a businesscoach életstílust mint lehetséges életutat a saját üzleti életet építő coachoknak is vonzóvá, izgalmassá teszi. Elsők között Magyarországon saját coaching modellt is alkotott, DIADAL coaching néven.

A coaching megtanulását és a mindennapi munkát is segíti, hogy gyűjteményes munkáit magyar és angol nyelven is eléhetővé tette. Életútjával coachként, cégvezetőként és családanyaként, rendezvényeivel, az általa alapított üzleti mentor díjjal, marketing és PR tevékenységével mutat példát a coach pályában rejlő lehetőségekről az újonnan induló és már dolgozó coachoknak.

Lépj velünk kapcsolatba!