ICF Colours

Coachként egész évben szakmázunk, képzésekre, tréningekre járunk, fejlesztjük a kompetenciáinkat, azonban a sok teendő mellett egymás megismerésére már kevesebb idő jut. Ismerjük a neveket, az arcokat, de hogy ők kik valójában, amit elértek eddig, azt hogyan tették már nem biztos, hogy tudjuk.

Ebben a programban egy izgalmas beszélgetésen vehetsz részt, ahol a meghívott coach vendégek mesélnek magukról, gondolataikról, sikereikről, esetleges szakmai nehézségeikről a coaching pályafutásukat illetően.

Gyere el, ha:

  • megismernéd az ICF Tagozat coachait
  • szeretnél kapcsolódni
  • inspirálódni
  • őszinte gondolatokat és színes karrierpályákat hallani

Kiknek szól a program?

  • ICF és nem ICF coachoknak
  • VezetőknekHR vezetőknekStakeholdereknek
  • A program nyitott rendezvény, így minden érdeklődőt szívesen látunk

Meghívott vendégeink ez alkalommal:

Görözdi-Nagy Eszter, business coach, mediátor, oktató

Jogászként végezett az ELTE-n, ezt követően több mint 15 évig felsővezetőként működött több területen, általában változásmenedzsment vagy válságmenedzseri feladatokat látott el. Ennek kapcsán jutott el a coachinghoz 2009-ben: olyan módszertant keresett, amellyel hatékonyabb vezető lehet és olyat, amelynek segítségével a munkavállalók nem elszenvedik, hanem maguk alakítják a változás folyamatát. Több mint 1000 coacholt órás tapasztalttal rendelkezik, dolgozik kkv-kal és multicégekkel, állami vállalatokkal és civil szervezetekkel, évekig aktív tagja volt az ICF CSR csapatának. 2015. óta meditátorként is működik, alelnöke a Közép Európai Mediációs Egyesületnek, évek óta képez meditátorokat és coachokat., ez utóbbit 2021-ben már a Szegedi Tudományegyetem oktatójaként végzi. Emellett közösségi irodát működtet coachokkal, meditátorok, pszichológusok számára.

Járdán Tamás, MCC, stratégiai tanácsadó, felsővezetői és team coach

Egyetemi programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, Master of Business Administration (MBA) diplomáját pedig a Buckinghamshire New University-n szerezte. 2005-ben – PMP (Project Management Professional) minősítéssel – kezdett el coachként dolgozni, a projekt- és programmenedzsmenthez kapcsolódó coaching területén. Üzleti tapasztalatokra komplex informatikai projektek vezetésében és egy rendszerintegrátor cég menedzsmentjében tett szert. 2019-ben érte el az MCC (Master Certified Coach) minősítést. Elkötelezett buddhista gyakorló. VI. danos judomester; többszörös magyar bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes judo formagyakorlatban. Szakmailag az izgatja, hogy rendkívüli teljesítmény felé segítse ügyfeleit: vállalatvezetőket, vezetői csapatokat, olimpiára, világversenyekre készülő sportolókat, magukat elveszettnek érző embereket, jelentős változás előtt állókat és életkori krízissel vagy egyéb démonokkal viaskodókat. Több mint negyvenéves küzdősportolói tapasztalatát is felhasználva szereti aktivizálni, energizálni, felpörgetni ügyfeleit, és imádja, ha a coaching ülésen ott van egy flipchart néhány filccel.

Az ICF Colours sorozat házigazdája: Vincze Nikolett, ACC

15 éves szakmai múlttal rendelkezik a politika, média és a sajtókommunikáció világából. Jelenleg coachként, valamint PR és kommunikációs tanácsadóként dolgozik. 2019 és 2020 között az ICF Jószolgálati tagként segítette a professzionális coaching népszerűsítését, 2020 óta pedig az ICF elnökségében tölt be kincstárnok-titkári szerepet. Szintén 2020-ban megalapította a We Are the stories online platformot, ahol őszinte és inspiráló történetekkel támogatja az elakadt élethelyzetben lévő embereket .

Coachként az a meggyőződésem: „ha a változástól, a fejlődéstől, az önismerettől nem félünk, az nagy dolgokat tud megmozgatni bennünk, mindegy, hogy milyen titulus van a nevünk után írva.”

A programot tudod hallgatni otthonról, vagy az autódból, de főzés közben esetleg a Balaton partról is, ahogyan neked kényelmes.

A rendezvény ingyenes, nyitott, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Regisztráció itt.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!
Időpont: 2021. június 21. (hétfő), 17.00 – 18.30
Helyszín: Zoom meeting

Lépj velünk kapcsolatba!