Kihirdették az Év ICF-coacha 2017. pályázat győztesét

ev icf coacha 2017 viragh anna
Virágh Anna, Az év ICF -coacha 2017.

Az ICF Magyar Tagozata 2011 óta minden évben meghirdeti „Az Év ICF Coacha” pályázatot. A megmérettetésen az ICF Magyar Tagozatának tagjai vehetnek részt úgy, hogy az adott évben befejezett coaching folyamatuk esetleírását elkészítik, és e-mailben beküldik a Tagozathoz a pályázati kiírás feltételei szerint.

A 2017. év „Év ICF Coacha pályázat” díjazottja Virágh Anna, akinek ezúttal szeretettel gratulálunk!

A beérkezett pályázatokat egy szakmai grémium bírálja el. A pályázatok teljes anonimitás mellett, azaz a pályázó adatai nélkül kerülnek elbírásásra. A zsűritagok csak az esetleírásokat kapják meg, melyek alapján kiválasztják azt az esetleírást, amely a legmeggyőzőbben mutatja be a coaching eszközének erejét az ügyfél készségeinek fejlesztésében vagy céljainak elérésében. Fontos megjegyezni, hogy a pályázatban nem az íráskészséget, hanem a coaching esetet és a szakmaiságot értékeli a zsűri.

A zsüri tagjai (Madai Kriszta PCC, Gosztonyi László PCC, Vizi Beáta ACC és Tóth Annamária, az ‘Év ICF Coacha 2016’ pályázat nyertese) egyénileg, majd véleményeiket ütköztetve bírálták el a 2017. november 15-ig beérkezett pályázatokat.

A pályázatok és a zsüri értékelése itt olvasható.

Lépj velünk kapcsolatba!