ICF jószolgálati program 2017

Jószolgálati program a Semmelweis Egyetem hallgatói számára

Az ICF Magyar Tagozata az idei évben VI. alkalommal rendezte meg a Civil Rapid Randit, mely a Jószolgáltai program nyitó eseménye. A tavaszi programkezdést követően elindult a Semmelweis Egyetem hallgatóinak coaching-támogatása is.

ICF jószolgálati program 2017

Az ICF Jószolgálati Programjának célja, hogy egy-egy 5 alkalmas pro bono coaching folyamattal támogassa olyan kiemelkedő társadalmi tevékenységet végző civil szervezeteket, akik más módon nem juthatnak ilyen támogatáshoz. Az elmúlt 5 év tapasztalatai azt mutatják, hogy nagy az igény a személyes fejlődésre és ügyfeleink kifejezetten hasznosnak ítélték meg a coaching folyamatot, 96%-uk újra belevágna, ha lehetne.

A program csak az ICF-tagság számára elérhető és külön öröm, hogy szintén önkéntes alapon, mentor és szupervizor kollégák jóvoltából ingyenes mentoring/szupervíziós/esetmegbeszélős folyamattal tudják támogatni a folyamatot vállalókat!

„Hosszú hetekig készítettük elő az Semmelweis Egyetem végzős vagy végzéshez közeli hallgatóinak csoportos coaching támogatásának II. évadját. A várható létszámra való tekintettel eltekintettünk a civil programban megszokott rapid randi rendszerétől, ehelyett előzetesen online, majd a helyszínen, egy kiadvány formájában, valamint személyesen, a jelenlévő coachokkal ismerkedve tájékozódhattak a hallgatók a résztvevő önkéntes coachokról.” – nyilatkozta Van der Meer Gabriella PCC, az ICF Magyar Tagozatának jószolgálati programokért felelős elnökségi tagja.

„Ezúttal 24 hallgató részesül csoportos vagy egyéni coachingban, melyhez a helyszínt az Semmelweis Egyetem biztosítja. Ezzel együtt a 2017-ben CSR programban önkéntes munkát vállaló coachok száma 64 főre emelkedett, a befektetett energiát nagyra értékeljük!”

Lépj velünk kapcsolatba!