Díjátadás

Átadták a Kopp-Skrabski-díjat

DíjátadásSzeptember 16-án, Budafokon, a Klauzál Házban a Három Királyfi családi napon hirdették ki a Kopp‑Skrabski-díj nyerteseit.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és az Eduvital idén tavasszal hirdette meg a Kopp‑Skrabski-díjat. A díj célja az volt, hogy felhívja a figyelmet azokra az egyénekre és közösen alkotó házaspárokra, akik tevékenységükkel a családbarát szemlélet kialakítását, a kívánt gyermekek megszületését támogatják. A díjak odaítélésére bárki javaslatot tehetett. A beérkezett javaslatokat a Kopp-Skrabski-díj kuratóriuma (zsűri) bírálta el.

A fődíjat  Lehőcz Monika, az Otthon Segítünk Alapítvány igazgatója, valamint a Buza Anna és Buza Domonkos pszichológus házaspárkapta;

A közönségdíjak közül az egyéni díjazott  Dr. Szeverényi Péter szülész-nőgyógyász lett, házaspár pedig a Süveges házaspár: Süvegesné Rudan Margit gyógypedagógus és Süveges Gergő műsorvezető.

Bővebb információ a jelöltekről a http://www.haromkiralyfi.hu/kopp-skrabski-dij-szavazas oldalon található.

Zsűritagok:
Engler Ágnes: A Debreceni Egyetem adjunktusa
Falus András: Immunológus, az Eduvital társalapítója, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja
Purebl György: A Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet klinikai igazgatóhelyettese
Réthelyi János: A Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója
Skrabski Fruzsina: Kopp Mária és Skrabski Árpád lánya, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány elnöke
Skrabski Luca: Kopp Mária és Skrabski Árpád lánya, bíró

Lépj velünk kapcsolatba!