Coaching Camp 2017: Két napos Open Space Lego Serious Play-jel megfűszerezve

Idén 5. alkalommal rendezik meg a Coaching Campet, a coachok hazai „nonkonferenciáját”.  Bölcskei Móni és Wieland Veró, szervezők a résztvevői visszajelzésekre és élményekre fókuszálva úgy határoztak, hogy 2017. június 29-30-án a rendezvény visszatér Gárdonyba. Ezáltal a Camp idén ismét egy velencei-tavi közös feltöltődés, fejlődés, tanulás és kikapcsolódás lesz.

Újdonság, hogy nem lesznek vezetőedzők, pontosabban Móni és Veró most először mindenkinek szeretnék megadni a lehetőséget, hogy a helyszínen workshopot vezessen. Erre pedig a két napos önszerveződő nyitott tér (Open Space) ad lehetőséget. Ezért érdemes már most gondolkodni azon a témán, ötleten, elakadáson, amit szeretnél kipróbálni, letesztelni a résztvevőkkel, amiben a segítségüket szeretnéd kérni… és folytathatnánk a sort, mert a workshop kínálta lehetőségeknek tényleg csak a fantázia szabhat határt.

„Hisszük, hogy a hazai coach közösség megérett arra, hogy együtt a következő szintre lépjünk, ezért vállaltuk a két napos Open Space-t. Résztvevőként főként azokra számítunk, akik szeretnének kilépni a megszokott sémákból, paradigmákból és másoktól tanulni, kihívásokban közreműködni, meglátni a lehetőséget, használni a csoportban lévő potenciált, és mindezek által fejlődni szeretnének” – hangsúlyozta Wieland Veró.

Az eddigi workshop jelentkezésekből látszik, hogy lehet szó olyan témákról, mint a coachok márkaépítése és kommunikációs eszközei, a coaching ROI, avagy a coaching értéke számokban, illetve van olyan résztvevő, aki a csoport/team coaching egyre nagyobb térhódítására való tekintettel különböző csoport coaching technikákon szeretne a résztvevőkkel együtt gondolkodni, kipróbálni a workshop keretében.

Fontos változás továbbá, hogy a program felépítése miatt, csak a két teljes napos részvételt vállalóknak tudnak regisztrációs lehetőséget biztosítani. Ez a kettő nap alig fél százaléka egy évnek, és ennyi feltöltődést, inspirálódást bizonyára mindenki megérdemel. Arról nem is beszélve, hogy mennyi hozadéka van.

„A résztvevői workshopokon túl készülünk néhány meglepetés programmal is, amely során lesz közös építkezés, értékteremtés, játék és kikapcsolódás is. Csütörtökön rögtön Kolozsi Lázár Ildikó embermániás sirályképzővel hangolódunk a Campre, míg pénteken Mándoki Alexandra, hivatalos LEGO® SERIOUS PLAY® tréner lévén megismerkedhetsz a technikával, sőt, ki is próbálhatod” – árulta el Bölcskei Móni.

A LEGO® SERIOUS PLAY® egy olyan módszer, amivel az együtt gondolkodás és alkotás hatékonyabb, ezáltal javul az üzleti teljesítmény és az innovációk sikeresebbek lesznek. Alkalmazható a szervezeti kihívások széles skáláján, a stratégia-fejlesztéstől kezdve, fúziókon át, csapatépítési és egyéb szervezeti változási és megújulási folyamatokig.

Amennyiben a program felkeltette az érdeklődésed, bővebb információ a Coaching Campról az alábbi linken találsz: www.coachingcamp.hu

Mi ott leszünk! Találkozzunk a Campen Gárdonyban!

A kép forrása: www.seriousplaypro.com

Lépj velünk kapcsolatba!