Kaland – Kísérlet – Kihívás – Az ICF coaching Konferenciája

Az ICF Magyar Tagozata immár hagyományként rendezi meg konferenciáját a Nemzetközi Coaching Hét (ICW) alkalmából.
“Azt választottuk, hogy coach-ként dolgozunk, vagy a coaching választott bennünket erre a Kalandra, ahol új úton járunk, tapasztalunk és írjuk saját személyes és szakmai történetünket? Kísérletezünk módszerekkel, átélünk sikereket és kudarcokat, feszegetjük a határokat, megosztjuk a tudásunkat. Figyelünk az ügyfeleinkre, szolgáltatunk, üzletet építünk. Ezen az úton Kihívásokon keresztül fejlődünk, melyeket mindannyian máshol és másként élünk meg, eseteink láttatják bátorságunkat, félelmeinket és elhivatottságunkat. Legyen ez a konferencia egy élménybeszámoló, ahol megosztjuk egymással kalandunkat és kísérleteinket, együtt gondolkozunk kihívásainkon, hogy feltöltődve, megújulva menjünk tovább.

A május 18-án megrendezésre kerülő konferencia nyitó előadását Tracy Sinclair, PCC az ICF Global elnökségének igazgatója tartja. A rendezvény fővédnöke pedig Turai Léda MCC.

Kísérlet és kaland a konferencia szervezéseis : az ICF minden jelentkező számára igyekszik teret bitzosítani, így összesen 24 műhelymunka, előadás, bemutató vagy akvárium vár változatos témákban a résztvevőkre.

Április végéig kedvezményes áron lehet jelentkezni itt.

Kaland_Kísérlet_Kihívás_részletes_program_END_2016_04_18.png

Lépj velünk kapcsolatba!