IMG_0813.JPG

Díjeső Amerikából: újabb elismerés a hazai ICF coachoknak

IMG_0813.JPGGlobális kiválósági díjat kapott a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozata

Budapest, 2016. március 8. –  „Kiválóság és inspiráció”, ezt a nevet viseli a rangos díj, amelyet a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata vehetett át múlt héten az Egyesült Államokban, a hazai szervezet világviszonylatban is példaértékű szakmai munkájának elismeréseként. A következetes minőségbiztosításáról és szigorú etikai szabályairól itthon is közismert ICF-közösség ezzel ismét bebizonyította: a magyar ICF coachoknak helyük van a világelsők között.

Egymás után aratja le a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata a világ legnagyobb és legtekintélyesebb coach-szakmai szervezetének díjait: 2012 és 2015 után idén márciusban is rangos nemzetközi díjjal tért haza az Egyesült Államokból a magyar ICF-delegáció. A hazai szervezet ezúttal kimagasló és inspiráló teljesítményével érdemelte ki a nemzetközi elismerését.

A zsűri indoklása szerint az ICF Magyar Tagozata az elmúlt évben szervezett közel 20 előremutató szakmai programmal, példaértékű együttműködésekkel, innovatív kezdeményezésekkel, és a mindezt keretbe foglaló hatékony kommunikációval jelentősen hozzájárult a professzionális coaching szakma sikeres népszerűsítéséhez.

„Szeretném megköszönni az ICF Magyar Tagozata tagságának és elnökségének elmúlt évi munkáját, mellyel immár harmadik alkalommal is sikerült kiérdemelnünk a Nemzetközi Coach Szövetség globális elismerését. Büszkék lehetünk rá, hogy a magyar coachok világviszonylatban is a legjobbak közé tartoznak. A nemzetközi elismerés megerősít bennünket abban, hogy folytassuk a korábbi években megkezdett utat: egymással összefogva, továbbra is a szakma népszerűsítéséért, a minőségi és etikus coaching-kultúra elmélyítéséért fogunk dolgozni Magyarországon.” – fogalmazott Chrenóczy-Nagy Judit, az ICF Magyar Tagozatának elnöke a 2016. március 4-én megrendezett nemzetközi díjátadón.

Lépj velünk kapcsolatba!