International Coach Federation

Coaching gyakorlatáért elismerés az SAP-nak

International Coach FederationAz ICF Globál díját, a Prism Award-ot 2015-ben az SAP kapta meg. A díjátadó alkalmából Budapestre látogatott Alexandra Wiebke, a szoftvercég globális coach praxisának vezetője.

A január 28-án megrendezett műhelymunka célja az volt, hogy az SAP a HR-vezetők számára is bemutassa azt a nemzetközi gyakorlatot, melyet az ICF a Prism Award-dal tüntetett ki, és szó essen a hazai helyzetről. A kerekasztal-beszélgetések mellett az ICF Magyar Tagozatát van der Meer Gabriella és Csetneki Csaba képviselte, akik rövid prezentációban ismertették az ICF hazai aktivitásait, törekvéseit. Rámutattak a folyamatos képzés, a nemzetközi normák, elvárások és háttér fontosságára, az etikai normák, az egyéni és program-akkreditáció előnyeire. Egyben kiemelték, hogy az ICF akkreditáció minőségbiztosítás is a coachot kereső HR-vezetők számára, ami az elvárt kompetenciák rendszerén, nemzetközi képzési és továbbképzési elvárásokon alapszik.

Az ICF Magyar Tagozata gratulál az SAP-nak az alkalmazott coaching-gyakorlatához, és további sikereket kíván a munkatársak egyéni fejlesztéséhez!

Lépj velünk kapcsolatba!