Megjelent a Lámpagyújtogatók DVD-n.

Ismét Lámpagyújtogatók

Megjelent a Lámpagyújtogatók DVD-n.A Magyar Coach Egyesület ez évi utolsó programja rendhagyó volt. Filmvetítésre invitálták az érdeklődőket a Lurdy Mozi különtermébe. A Lámpagyújtogatók című kultúr-scifi megtekintését követően az alkotókkal és a rendezővel beszélgethettek az érdeklődők. Fény derült arra, hogy mi volt az alapötlet, mik voltak a legnehezebb és legfelelemelőbb pillanatok, hogy a 42 ismert magyar hogy került szereplőként a filmbe.

„Hosszú történet: az ötletből mozifilm, a mozifilmből DVD. Meg ne próbáld otthon!” – nyilatkozta Dr. Százados Miklós, rendező, amikor a DVD bemutatójára invitált mindenkit. December 4-én 16:00 órától lemegy a film is az Art+Cinemában, 18.00 órától pedig beszélgetést tartanak. „Jönnek szereplők is, gyere Te is!”

„Inspiráló, mély, könnyed, nehéz, kérdések, válaszok, utak, gondolatok.” (Dobos Elvira)

„A film kitűnő egyvelege a tudomány – és elsősorban a csillagászat és fizika – lenyűgöző eredményeinek, és a tehetséges „hétköznapi” emberek kitartásának, amitől a néző olyan élményt kap, amit biztosan sokáig fog még emlegetni.” (Ruszák Miklós)

A filmről már korábban is beszámoltunk, itt és itt.
A DVD a Media Markt áruházakban kapható.(x)

 

Lépj velünk kapcsolatba!