coaching cam.png

Workshop a változásról, és annak természetéről

Cséffalvay Gábor és Fekete Éva közös programja a Coaching Campen
Legyen szó étkezési szokásnak, vagy teljes életmódnak a váltásáról, aki próbálta, ismerheti a kínlódást. Coachként pedig segíteni valakit abban, hogy a „szeretett szokásainak” börtönéből kitörjön, még sokkal határozottabb felelősség. A hazai fejlesztő szakma két, komoly hírnevet szerezett képviselője, Cséffalvay Gábor és Fekete Éva együttesen mutatkozik be vezetőedzőként is a harmadik Coaching Campen. A 2015. június 18-19-én megrendezésre kerülő rendezvényen a két szakember bepillantást enged a „switch” coaching modell működésébe, és megismerhetik a Belülről Vezetés és a Navigátor program tapasztalatait is.

coaching cam.pngMindig nagy élmény olyan vezetőedzővel/ vezetőedzőkkel találkozni, aki szakmai és életpályájuk során eljutottak oda, hogy komplexen nyúlhatnak nagy témákhoz. Ilyen szakember Cséffalvay Gábor és Fekete Éva, akik nemcsak tágabban, és mélyebben ismerik a fejlesztési, kísérési tevékenységet, de meg is osztják a tapasztalataikat az érdeklődőkkel. A harmadik Coaching Campre a változást hozták magukkal, mint vezérfonalat.

 

Kényszerű, és önkéntes változásaink

Cséffalvay Gábor és Fekete Éva a Coaching Campre elsősorban azoknak a tapasztalataiknak a megosztását hozzák el, amelyek a változással kapcsolatosak. Egyrészt konkrétan magáról, a változás természetéről fognak mesélni. Fekete Éva területe lesz az életvezetésről és / vagy az életmódban vágyottak területén jelentkező változásról való tudásmegosztás. Ezt hasonlítják össze, és emelik be összefüggések közé más kényszerű változásokkal, melyek nap- mint-nap bennünket érnek. „Hogy jön el az a pont, amikor valaki életmódot akar változtatni? Mi történik olyankor, amikor alapvető, illetve berögzült és szeretett szokásokat, ételek fogyasztását kell, vagy akar feladni? Hogy tudjuk tartani az elhatározást, mi kell hozzá? Hogy küzdünk meg azzal, hogyha mégis visszabillenünk, avagy „bűnözünk”? „– teszik fel a kérdést a szakemberek.

Belső és társas erők szerepe

A workshop másik fókuszterülete az átbillenés, a kilépés, a felvállalás körülményeiről fog szólni. Arról, hogy mennyi pozitív, megtartó, energizáló tényező működik körülöttünk. Bemutatják azt, hogy milyen tapasztalatokat szereztek a természetes, intuitív belső és társas erők felerősítő hatásáról. Mindezen tudások megosztása is része lesz a műhelymunkának. Ahogy ezt Cséffalvay Gábor összefoglalta: „Mindazt a sok, felemelő élményt és ezek sokszor küzdelmes hátterét, amit átéltünk eddigi munkánk, pályánk során a személyes változások, váltások kapcsán – pontosabban ezek lényegét mutatjuk be.”

Lehet majd saját élményt is szerezni!

A témáról konkrétan, élményekben és általános elvek, modellek szintjén is beszélnek majd a szakemberek. Sőt, „kis gyakorlatokat a saját élmény minimális lehetőségét is kínáljuk a résztvevők számára a korlátos időn belül”- állítják. Fontos része lesz a véleménycsere is a programjuknak. „Megosztjuk a tudásunkat és várjuk a véleményeket is. Meghallgatjuk mások élményeit és megéléseit is az adott témában. Nemcsak a workshoptól, hanem az egész Coaching Camptől elsősorban elgondolkodást várunk, saját élményeken keresztül a tapasztalatok közkinccsé tételét, valamint kérdéseket, akár provokatívakat is.” Az eredménnyel pedig a páros akkor elégedett, ha megérintést és megerősítést sikerül kiváltaniuk.

Lépj velünk kapcsolatba!