Széchenyi 2020 – Indulnak a pályázatok

széchenyi 2020.jpgA legfrisebb kormányzati információk szerint a SZÉCHENYI 2020 pályázatait március/áprilistól kezdődően írja ki a kormány. Hogy mire lesz pénz? Telephelyfejlesztés, munkahelyteremtés, eszközbeszerzés, megújuló energiafelhasználás, információs technológiai fejlesztés, kutatás-fejlesztés, fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása, vidékfejlesztési pályázatok állnak a fókuszban. Akinek vannak tervei, pályázni szeretne, érdemes már most felkészülni a pályázatokra.

széchenyi 2020.jpg

A legfrisebb kormányzati információk szerint a SZÉCHENYI 2020 pályázatait március/áprilistól kezdődően írja ki a kormány. Hogy mire lesz pénz? Telephelyfejlesztés, munkahelyteremtés, eszközbeszerzés, megújuló energiafelhasználás, információs technológiai fejlesztés, kutatás-fejlesztés, fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása, vidékfejlesztési pályázatok állnak a fókuszban. Akinek vannak tervei, pályázni szeretne, érdemes már most felkészülni a pályázatokra.

Számos változás történt a pályázati rendszerben (a teljesség igénye nélkül)

  • az új időszakban csak elektronikus úton lehet pályázatot benyújtani.
  • egyszerűsödtek a folyamatok
  • a rendszer összeköttetésben áll több közhiteles adatbázissal
  • a pályázatok megjelenése és beadhatósága között 30 napot ad a kormány a felkészülésre
  • csökkent a pályázatokra rakódott költségek köre

Fontos változás, hogy az idei évtől hatályba lép a biztosítékmentesség lehetősége azon vállalkozások számára, akik legalább egy lezárt üzleti évvel rendelkeznek és nincs köztartozásuk.

Forrás: www.multicash.hu

Lépj velünk kapcsolatba!