KAPTÁR: Az Év Coworking irodája

2014. február 6-án került megrendezésre az irodapiac legnívósabb, „Az Év Irodája” című versenyének IV. Díjátadó Gálája, melyet az iroda.hu szervez immáron négy éve. A  rendezvény ma már országos szinten is egyedülálló a magyar ingatlanpiacon, a versenyen  kapott díjak pedig rangos elismerései a résztvevők erőfeszítéseinek. Ezúttal, „Az Év  Coworking Irodája” kategóriát a KAPTÁR közösségi iroda nyerte el.
 
 
Az iroda.hu, mely jelenleg a legnagyobb ingatlanpiaci médiacsoport, 2010-ben indította útjára a  ma már országos szinten is kiemelkedő, rangos versenyét, melynek keretén belül évről-évre 
kihirdetik „Az Év Irodája” verseny kategóriájának nyerteseit. A kitüntetésre évente egyre több iroda  pályáz, így a kategóriák is egyre bővülnek. Idén a szakmai zsűri a meghirdetett 7 kategória mellett  3 különdíjat is kiosztott. A díjak elbírálása többlépcsős folyamat, a pályázatokat egy független és  magas szakértelemmel bíró zsűri értékeli. A kategóriákon belül ( mint például: “Az Év Irodája”, “Az  Év ÜzemeltetőCége”, Design Díj) újdonságnak számít az „Év Coworking Irodája” cím, amely során olyan kreatív, innovatív és különleges irodát kerestek, amely kiemelkedőteljesítményt nyújt  mind a közösségépítés, mind az egyedi design terén. Ezt a megtisztelődíjat nyerte el a KAPTÁR közösségi iroda, a IV. Díjátadó Gála ünnepélyes átadójára pedig 2014. február 6-án került sor a Budapesti Music Centerben. 

Lépj velünk kapcsolatba!