Belső coach-képzés az ÁVF-en

Az Általános Vállalkozási Főiskolán Dr. Leni Wildflower közreműködésével Ábri Judit és kollégái; Máté Barbara, Kalamár Beáta,  Eperjesi Amina, Kling Rita, Joó Zsuzsa, és dr. Bíró Gyula közös tájékoztatót tartottak a belső coach képzés iránt érdeklődők részére.

A szeptembertől induló egyedülálló, új coach-képzésnek hétfő és szerda esténként, két féléven keresztül, összesen 180 órában az Általános Vállalkozási Főiskola ad otthont. A képzés különlegessége, hogy szervezeten belül coachként dolgozni kívánó szakemberek részére tanít coach -ismereteket. További vonzó jellemzője, hogy szakirányú továbbképzésnek minősül és főiskolai szakirányú képesítést nyújt.
A két órás eseményen a jelenlévők kötetlen beszélgetés formájában választ kaphattak a képzés tematikájáról, megismerhették személyesen az oktatók szakmai hátterét és betekintést kaptak Dr. Leni Wildflower válaszai alapján az amerikai coaching szakma trendjeibe. Leni többek között elmondta, hogy a coaching egy olyan segítő szakma, amely szakirányú képzéssel érhető el a tengerentúlon is és azt is megtudhattuk az amerikai coachtól, hogy a kiváló szakmai alapok mellett a gyakorlati tapasztalat is rendkívül fontos. Kalmár Beáta válaszaiból kiderült, hogy a HR szakemberek különböző módon tudják beépíteni a saját illetve a vállalat mindennapi működésébe a belső coach szakmai tudást.
Többen lehetőségként megemlítették, hogy szenior vagy éppen junior szakemberek számára ez egy munkakör színesítési lehetőség; a vezetők számára egy új eszköz, amely új perspektívát kínál a vezetői attitűd alakításával a munkatársak bevonására, motiválásra.
Joó Zsuzsa karrier tanácsadó és a képzés egyik tanára kifejtette, hogy a versenyelőny megszerzése az egyik legfontosabb lépés egy karrier menedzselése kapcsán, így azon képzések és szaktudás megszerzése bír a legnagyobb jelentőséggel, amellyel a munkavállaló egy lépéssel a versenytársak elé tudja magát helyezni.ez a képzés itt az ÁVF-en, ami kifejezetten a belső coach képzést tűzte zászlajára, mint a jövő szakmája elsőként fog ilyen irányú szakembereket kibocsátani.
Kiváló coach tanár-szakemberek, barátságos légkört teremtve tudták kifejteni a belső coachság lényegét, hozzáállásukkal és rendkívüli lelkesedésükkel az ott lévő érdeklődők körében nagy sikert aratva. Véleményem szerint ez a ma elérhető képzések közül az egyik legkorszerűbb és ár-érték arányban a legkedvezőbb szolgáltatás, amely főiskolai keretek között szakirányú továbbképzést nyújt.
Jelentkezéssel kapcsolatban további információ a www.avf.hu oldalon található.
Őzse Szilvia

Lépj velünk kapcsolatba!