Agresszió és harmónia – személyiségfejlesztő szeminárium

Belső és külső harmónia csak a konfliktusok feldolgozásával lehetséges. A saját agresszió-potenciál állandó elnyomása gyakran eredményezi a magabiztos, hiteles fellépéstől való félelmet. Ugyanakkor a hamis harmónia kerüli az összeütközéseket, energiát köt le és gyengíti a vitalitást, életerőt.

A szeminárium test- és érzelemorientált módszereivel segít mély belső energiablokádjainkat feloldani, életenergiánkat felszabadítani, tudatosítani, bizakodó, higgadt életszemléletünket a rohanó, gyakran szétszaggatott hétköznapokra jelentősen erősíteni.

Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk különösen azoknak, akik szociális (partneri, munkahelyi stb…) kapcsolat okozta stresszhatásokat, konfliktusokat kívánnak feloldani, és azokkal a jövőben érzelemdúsan, ugyanakkor kiegyensúlyozottan és magabiztosan bánni. A szeminárium résztvevői továbbá coachok, terapeuták, trénerek, szociális területen dolgozók, akik saját személyiségük kiteljesedésének lehetőségén kívül szakmai továbbképzésként is nagyon sokat profitálhatnak.

Miben segít a szeminárium?

A tréning a célja, hogy a résztvevők képesek legyenek az agresszió konstruktív és destruktív formája között különbséget tenni és a viszályokat „fair” módon rendezni. Ennek segítségével képesek lesznek arra, hogy kritikus helyzetekben magabiztosan lépjenek fel, ugyanakkor nyíltan, szeretetteljesen és megértően forduljanak másokhoz.

A résztvevők gyakorolják egyrészt a saját erőikkel és agresszióikkal való konstruktív bánásmódot, másrészt az önérvényesítést is.

Hogyan épül fel a szeminárium?

A rövid elméleti előadások a bioenergetikai mozgásgyakorlatokkal, meditációs-, transz-, bioenergetikai- és szufi légzéstechnikákkal, célimaginációkkal alkotnak teljes egészet.

A szeminárium vezetői:

Dr. Bodó Péter, ECA Képző-Master Coach, az Európai Coaching Szövetség alelnöke

Dr. Bodóné Horváth Valéria, személyiségfejlesztő tréner, ECA Képző-Master Coach 

A szeminárium a Dr. Bodó Master Coach kvalifikációba beszámít.

A szeminárium helyszíne és időpontja: Balatonszárszó, 2013.04.24-27.

 Díja: 98.000 Ft + ÁFA (+ a szállás és étkezés díja)

A képzési passzussal rendelkezők díja – a jogosultság szerinti mértékben – csökkentett.

A kedvezmények más személyeknek (hozzátartozóknak, kollégáknak ismerősöknek) átadhatóak.

A szeminárium díját bizonyos feltételek megléte esetén az egészségpénztárak  megtérítik. Ezzel kapcsolatban kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Bővebb információ és jelentkezés:

http://www.bodo-training.hu/magyar/agresszio_es_harmonia.htm

 

Lépj velünk kapcsolatba!