CHN programajánló – Magabiztosság a színek segítségével a megjelenésben

Minden színnel üzenünk magunknak és másoknak. A nap folyamán megismerkedünk a színek pszichológiájával és erejével, és megtudjuk, hogyan változtathatjuk meg az életünket a színek segítségével. A választott szín – te magad vagy!

Minden színnel üzenünk magunknak és másoknak. A nap folyamán megismerkedünk a színek pszichológiájával és erejével, és megtudjuk, hogyan változtathatjuk meg az életünket a színek segítségével. A választott szín – te magad vagy!

A színek szerelme Maureen számára a színművészeti főiskolán kezdődött, amikor azt a feladatot kapta, hogy ő tervezze Arthur Miller darabjának, „A salemi boszorkányok”-nak a világítását. Ezzel kezdetét vette az izgalmas felfedező út a színek világába, amelynek során Maureen azt tanulmányozta, milyen hatást gyakorolnak a színek a kedélyünkre, a hangulatra, az egészségre és közérzetünkre. Tizenöt éve él a színek bűvöletében, Szín és Stílus tanácsadói képesítést szerzett, workshopokat és tanfolyamokat vezet a színek gyógyító, az egyéni életet átalakító és energiákkal feltöltő erejéről. Maureen emellett masszázsterápiával is foglalkozik, mint oktató és terapeuta, és a munkája során egyesíti a testkultúrát, az energiák felszabadítását és a szín coachingot annak érdekében, hogy pozitív változást idézzen elő az emberek életében.

Maureen Lawrie:

„Hő vágyam segíteni az embereknek abban, hogy azt az életet élhessék, amelyre vágynak, egészségben, lendülettel, szépségben; szeretném a kezükbe adni azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van, hogy ne térjenek le erről az útról, és összhangban élhessenek a belső lényegükkel.”

A színek pszichológiájának a vizsgálata segít megértenünk saját színválasztásainkat és mások színválasztásait, hogy mit jelentenek ezek, és milyen hatást tesznek. A résztvevők olyan szín-eszközök birtokába jutnak, amelyeket a saját coaching folyamataikban is alkalmazhatnak, valamint számos ötletet és tippet kapnak, amelyek segíthetnek abban, hogy a színeket a munkájuk és életük szerves részévé tegyék.

További fő témák:

  • melyek az erőt sugárzó színek
  • melyek a magabiztosságot sugalló színek
  • a természetes szépség kiemelése színek segítségével
  • témák, témakörök azonosítása színek segítségével
  • színes megoldások egyensúly és harmónia teremtésére

Előadó: Maureen Lawrie
www.thecolourcoachingcompany.com
Időpont: 2012. december 5., 9:00-15:00
Helyszín: Ericsson székház, Science Park, Budapest, Irinyi József utca 4-20.
Jelentkezés itt.

15:00-17:00 L'Oréal sminkbemutató egyéni sminkelési lehetőséggel: Coachinggal a belső harmóniáért – L'Oréallal a szépségért.
Egy napon együtt a belső és a külső szépség.

Coachinggal megtanuljuk önbizalmunkat, magabiztosságunkat növelni, a viselt és kedvelt színeinket, – amik a lelkünket melengetik – értelmezni, míg a L'Oréal bemutatja és megtanítja azokat a fogásokat, amik külső szépségünket teljessé teszik, kisugárzásunkat erősítik.

A workshopon kedvezményes áron vehet részt, ha egyszerre többen jelentkeznek. Így fejenként 20 000 Ft + ÁFA / fő a workshop ára.

Lépj velünk kapcsolatba!