Határok nélkül, újra

A Coaching Határok Nélkül 2. évadja szeptemberben folytatódik, s a nyár ellenére is folyamatos a jelentkezés és az érdeklődés. Most, július hónapban 20 000 Ft-tal olcsóbb az éves bérlet, hogy még több coach-társam meg tudja engedni magának, tudjon tanulni, továbbképezhesse magát.  A színes előadássorozat szeptemberben ráadásul rögtön bónusz programmal indul, ami a social media egyik területét, a LinkedIn ügyes és eredményes használatát mutatja meg nekünk néhány órában. Ez a bónusz workshop csak az éves bérleteseknek szól.

A coach szakmai program szeptember 27-én kezdődik egy amerikai női előadóval, mégpedig energia- és rezonancia-coachinggal. Ez két szempontból is egyedülálló: megismerhetjük a tengerentúli coaching gyakorlatot és végre (!) női előadónk lesz. Nagy örömömre a 2. évadra több női előadót is sikerült meghívnom!

Októberre Sir John Whitmore ajánlotta nekem kolléganőjét, aki az érzelmi intelligencia fejlesztéséről fog nekünk workshop-ot tartani. Hetty Einzig a workshop előkészítésekor távol-keleti elfoglaltsága miatt csak nehezen talált időpontot Budapestre, és elmondta, hogy kifejezetten Whitmore kérésének eleget téve jön el hozzánk. Az érzelmi intelligencia olyan népszerű téma, hogy sok-sok meghívást kap a világ minden tájáról, magasabb díjazásért, mint amit a mi kis piacunk, és rendezvényem a Coaching Határok Nélkül meg tud engedni. De október 11-én mégis jön és előad, mert hát a jó coachok jó emberek! Szeretek velük dolgozni, hiszen mindig ott van bennük a segítőkészség, a megoldáskeresés, és a szándék, hogy támogassanak minket, s tudásukat ide is elhozzák.

Minden bizonnyal a CHN 2. évad két legnagyobb neve Philippe Rosinski és Robert Dilts. Őhozzájuk is ajánlással jutottam el, Rosinskinek Whitmore, Diltsnek Jos Velthuis, a holland-svájci Krauthammer cég CEO-ja mutatott be. Könnyű, amikor ilyen ajánlóim vannak!

Igen a Krauthammer céget meg kell említenem és Galambos Ágnest, a magyarországi igazgatónőt is, akivel kitűnő együttműködés alakult ki. Ennek köszönhetően minden évadban számíthat a CHN program a Krauthammer cég vezető coach-tanácsadóira, a legjobbakra, akik nemzetközi nagyvállalatok első számú embereit képzik, és tapasztalataikat nekünk is átadják.

És bővítünk! 2013. június 5.-én – igen tudom, messze van még – olyan vendégünk lesz, aki a holisztikus coaching területén kimagasló. A testi jólétünk és a lelki harmóniánk megtalálásához ad a holisztikus coaching segítséget. Más lesz, de jó, ha látjuk a coaching határtalan tereit, hisz nekem éppen ezt jelképezi a Coaching Határok Nélkül.

Ábri Judit

Ábri Judit coach és kommunikációs tanácsadó – 20 éves nemzetközi üzleti és kommunikációs tanácsadói pálya mellett 2009-től tevékenykedik  business és executive coachként, miután elvégezte a KPMG-BME Executive Coach és Mentor Akadémiát. 2010-ben a FLOW Management Akadémián szerzett oklevelet. Jelenleg is továbbképzésre a FLOW Coaching Schoolba jár, amit 2011 végén fejez be. 1985-ben az ELTE BTK angol-világirodalom szakon végzett tanári diplomával. 1995-ben posztgraduális képzés keretében elvégezte a Külkereskedelmi Főiskola Public Relations szakát.

Lépj velünk kapcsolatba!