Hogyan tovább? – személyes márkaépítés és reputációmenedzsment

Hogyan lépjek vissza vagy be a munkaerőpiacra? Hogyan keressek hatékonyan munkát? Tudom-e az állásinterjún képviselni az egyéniségem, a személyiségemmel harmonizáló igazi önmagamat? Mik a félelmek és melyek a lehetséges megoldások?

Nem mindenkinek van egyértelmű hivatása: képességeink, készségeink, tapasztalataink, diplomáink viszont mindannyiunknak vannak. Merre induljunk?

A döntés sokszor nehézségekbe ütközik. Ezek a nehézségek lehetnek belső akadályok: nem ismerjük, és nem becsüljük magunkat eléggé, kevés az önbizalmunk, nem találjuk az egyensúlyt a magánéletünk és a munkánk között. Másrészt külső akadályokba is ütközünk: munkatársaink, főnökeink szemében egy nő elsősorban nő és csak másodsorban jó szakember. Egy kedves, empatikus, gyerekeket nevelő nő nehezebben kap előrelépési lehetőséget, mert a szakmai reputációja nem elég fejlett. Mit tehetünk azért, hogy leküzdjük ezeket a belső és külső akadályokat?  
Ebben segít a személyes márkaépítés, mint támogató szemlélet, illetve ebben igyekszünk segíteni ezeken a tréningeken. A program része egy önismereti blokk, kifejezetten a munka/hivatás tekintetében, egy márkázási és egy személyes PR blokk (mindkettő sok-sok gyakorlattal), és egy stíluskommunikációs blokk is. 

A tréningeket vezeti: Molnár-Bánffy Kata, kommunikációs szakember, a Ladies First Consulting vezető tanácsadója.

Jelenleg az alábbi tréningekre lehet még jelentkezni: 

Időpontok:
2012. június 28. csütörtök 9.30 – 17.30
2012. július 4. szerda 9.30 – 17.30

Az egynapos tréning ára: 15.000 + Áfa (19.050 forint) – nyári kedvezménnyel*

(Az egyes tréningek indításához minimum 12 fő résztvevő jelentkezése szükséges.)

Határidő: 2012. jún. 25.
Jelentkezni lehet az info@ladiesfirstconsulting.hu email-címen.

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Radnóti u. 9., IV. 6. (két percre a Nyugati pályaudvartól és a Westendtől) – kapucsengő: Torda

*Az ár a hírlevelünkre feliratkozó jelentkezőkre vonatkozik. A teljes ár: 20.000 Ft + Áfa (24.000 Ft)

 

Lépj velünk kapcsolatba!