w120h100q100_icf.jpg

Szabó Gabi MCC az ICF Magyar Tagozata Elnöki Díj kitüntetettje

Az ICF Elnöki Díjat azért hívta életre az ICF Magyar Tagozata, hogy elismerést adhasson azon kollégáinknak, akik nagyon sokat tesznek önkéntesen és önzetlenül az ICF Magyar Tagozatáért, támogatják az egyes munkacsoportok, az elnökség munkáját, és ezzel vitathatatlanul magas színvonalon járulnak hozzá a coaching szakma fejlődéséhez. A díjat az ICF Magyar Tagozatának elnöksége ítéli oda minden évben.

Gabi 2016-ban került az ICF Magyar Tagozatának elnökségbe, kezdetben Alelnökként, majd 2018 és 2020 között három éven keresztül az Etikai bizottság elnökeként. Máig az elnökség Tiszteletbeli alelnöke, aki számtalan időt és energiát fektet a támogatásba.

Fontos számára a szakmai hitelesség, a minőségi munka, a jelenlét. Ezek azok, amivel Gabi támogatja az ICF közösséget.

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, valamint a Bátor Vezetők sorozat házigazdája, aminek keretében vezetőt hívnak, s arra invitálják, hogy dolgozzon magán és kérdésein egy tapasztalt coach segítségével.

Gabi hozta be az ICF életébe a HR Brand(em) konferenciánkat, ami teret ad a HR szakemberek, szervezeti vezetők és a coachok eszmecseréjének, a gyakorlati tapasztalatok megvitatásának, és a tudásátadásnak. Idén már hatodik alkalommal sikerült ezt megvalósítani Gabi segítségével.

A MAP (Master Approach Program) program szinte állandó közreműködője. Ezeken az alkalmakon tanít, támogat, megosztja a tapasztalatát, amit az elmúlt több, mint 25 évben szerzett fejlesztőként, coachként és teamcoachként.

Több éven keresztül szupervízorként és mentorként támogatta az ICF jószolgálati program résztvevőit. Elvitathatatlan érdemei vannak az ICF Magyar Tagozat fejlődésében, elismertségében jelenleg is. Szakmai hitelesség és minőség jellemzi a munkáját.

A Magyar Coachszemle Szerkesztősége szeretettel gratulál Szabó Gabi MCC-nek

Lépj velünk kapcsolatba!