HR Fest 2023

Vegyél részt a HR Festen 50% kedvezménnyel a Coach Szövetség tagjaként!

Kedves Coach Kolléga!

Gondoltad volna, hogy az AI már most alakítja a munkahelyeinket? Az AI segítségével hatalmas lehetőség nyílt ki előttünk. Te is készen állsz már a küszöbön álló változásokra?

Mint coach szakember, a HR Fest számodra egy olyan egyedülálló lehetőség, ahol belekóstolhatsz az AI és a HR találkozásába. Érintsd meg a jövőt, és lépj át a hagyományos határokon!

Tudjuk, hogy nem minden trend tartós, de az AI forradalom hosszú távra szól. Vajon mit hoz a jövő? Hogyan változtatja meg az AI a munkakörnyezetet, a munkaerőpiacot? Talán te is ott lehetsz, amikor ezen kérdésekre választ találunk nemzetközi és hazai szakmai előadókkal és üzleti vezetőkkel.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Október 12., a nap, ahol a jövő és a jelen összetalálkozik.

Regisztrálj most, és légy részese ennek a különleges eseménynek!

Nincs más dolgod, mint azonnal regisztrálni a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége tagszervezeti tagjaként 50%-os kedvezményes részvételre jogosító kuponkódoddal! A kuponkódot a miklos.ruszak@mypro.hu címen kérheted.

A kupon beváltásának határideje: 2023.09.25. Kérlek, ne hagyd az utolsó pillanatra, hiszen a helyek száma limitált! Használd ki időben a neked szóló exkluzív lehetőséget és regisztrálj mielőbb!

Az október 12-i dátum nem csak egy nap a naptárban, hanem egy kapu egy új dimenzió felé, ahol a HR Fest 2023-on az emberi erőforrások és a mesterséges intelligencia közötti találkozásba pillanthatunk bele.

Várunk szeretettel,

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége Elnöksége nevében

Dobos Elvira elnök

Lépj velünk kapcsolatba!