Mentor Oscar 2017

Mentor Oscar 2017 — Pályázati határidő december 1.

Mentor Oscar 2017A Mentor Oscar díjat minden évben azoknak a szervezeteknek és egyéneknek ítélik oda, akik hazánkban a legjelentősebb eredményeket érték el a mentoring és coaching szemléletű vezetés terjesztésében és/vagy alkalmazásában a munkájuk során.

A bizalom a mentoring alapja

Ha megvizsgáljuk a sikeres mentoring folyamatokat, egy közös dolgot mindegyikben megtalálunk: a kölcsönös bizalmat. A bizalmi kapcsolat kialakítása mindig a mentorra hárul, hiszen a mentorálltak alaphelyzetben tapasztalt szakembernek tekintik őket. Ha már tudatosan kialakították a bizalmi kapcsolatot, csak akkor fogja a mentorált őszintén megosztani az érzéseit és gondolatait és akkor fogja tudni a mentor bölcsességét befogadni.

A mentorálás kölcsönösen előnyös mind a mentor, mind a mentorált számára

A mentorált fejlődik azzal, hogy olyanoktól tanulhat, akik sikeresen csinálják azt, amit ő is szeretne a későbbi karrierje során. A mentor számára ez egy olyan lehetőség amikor „biztonságos környezetben” gyakorolhatja, fejlesztheti a kommunikációs és hallgatási készségeit, vezetői tudását. Sok számára az „utókorral” megosztani az életük során felhalmozott tapasztalatokat egy nagy megelégedést nyújtó tevékenység.

Pályázzon!
A Mentor Oscart hagyományteremtő céllal hozták létre olyan szervezetek, amelyek fontosnak tartják a munkatársközpontú, támogató és ugyanakkor eredményorientált vezetői szemlélet meghonosítását és elismerését.

Ha mentorál vagy mentorált nevezzen a Mentor Oscar Pályázaton és nyerje el az értékes díjakat, illetve az elismeréssel járó presztízst! 

Ha ismer olyan szervezetet, ahol sikeres mentoring program folyik, segítse őket azzal, hogy értesíti őket a pályázatról!

A pályázat határideje 2017. december 1.

Részletes információ és jelentkezés: mentoroscar.hu 

Lépj velünk kapcsolatba!