points5.jpg

Points of You – Points of View

coaching camp logo.pngJátékos, könnyed, ugyanakkor mély tartalmakkal teli műhelymunkát ígér Tanner Anett, vezetőedzőként. Fototerápiás eszközök segítségével mutatja be a szakember a maradandó változás indukálását. Anett nem lepődik meg, ha a workshopja eredményeképpen akár könnyeket is lát a résztvevők arcán peregni, de reméli, hogy ezek elsősorban az öröm könnyei lesznek. A június 18-19-én tartandó, harmadik Coaching Camp célja is egybecseng ezzel a törekvéssel: játékosan, egymástól, igazi változásokat generáló tartalmak elérésével tanulni/tanítani.

A Coaching Camp egy remek alkalom arra, hogy a coachok saját élményen keresztül ismerkedjenek meg a Points of You™ világával, és próbálják ki a módszer hatékonyságát, erejét, és kapjanak rálátást a lényegére. Tanner Anett, az eszköz, illetve módszer hazai szakértője tudja, hogy sok coach használ képeket, idézeteket, metaforákat munkája során, és reméli, hogy számukra a módszer komplexitásából, az elemek egymásra épüléséből, összekapcsolódásából fakadó teljesség, vagyis a módszer egységessége hasznos lesz, és igazi újdonságot fog jelenteni.

Szerelem első látásra

„Amikor az interneten először megláttam a Points of You™ The Coaching Game-jét, szerelem volt első látásra. Szép, fiatalos, érdekes volt, látszott rajta, hogy „ki van találva”. Nem kellett több hozzá, hogy megrendeljem a Punctum-mal együtt, és hogy elköteleződjek a módszer mellett.”- mondja a szakember. Ahogy megérkezett – még képzés nélkül -, használni is kezdte önmagán, barátaival és ügyfeleivel egyaránt. Ekkor már egyértelművé vált Anett számára az is, hogy nem csak az eszköz külseje vonzó, hanem a módszer is remekül működik, kortól, nemtől, problémától, alkalmazási formától függetlenül, ahogy a kifejlesztői által megfogalmazott alapértékek egyike mondja „Unexpected but precise”. Ez a szerelem egy cseppet sem változott azóta. „Szeretném, hogy minél több szakember ismerhesse meg ezt a fantasztikus módszert, és alkalmazza sikerrel az eszközöket mindennapi munkája során”- mondta a szakember.

Fototerápián alapuló coaching

A workshop során a Points of You™ fototerápián alapuló fejlesztő módszerével ismerkedhetnek meg a résztvevők a The Coaching Game eszközt csoportos coaching folyamatban használva. „Különböző, saját életünket körüljáró kérdésekre keressük majd a választ színes, néha meghökkentő képek, erőteljes idézetek és tanulságos történetek által kiszélesített térben. A program játékos, könnyed lesz, ugyanakkor erőteljes, mély tartalommal bír majd.” A vezetőedző reméli, hogy a sok felismerés mellé a résztvevők olyan elvihető tudást is kapnak majd, melyet mindennapi munkájuk során alkalmazni tudnak, mivel a gyakorlat mellett a módszer alapjairól is szó esik majd. „Láttam már könnyeket a coachingfolyamataim és workshop programjaim során örömtől és fájdalomtól egyaránt, de ami a lényeg, sok-sok mosoly, siker és változás kíséri tevékenységemet.”- állítja a vezetőedző. Most is azt várja, hogy mindenki meglásson a folyamat során valamit, amit eddig nem, vagy másképp lássa azt, mint ahogy eddig tette, és ezzel változást indíthasson el az életében. Kinek kisebbet, kinek nagyobbat.

Lépj velünk kapcsolatba!