címlap_2014_6.png

Vállalkozás – sokakat érintő témák coaching szemszögből

címlap_2014_6.pngAz év vége mindig időt teremt a visszatekintésre, számadásra, és persze a jövő évi tervezésre. S hogy mit teljesített a Magyar Coachszemle az idei évben?

6 új lapszámot, 6 sikeres lapszámbemutatót, 6 főre bővült szerkesztőségi csapatot, több mint 70 szerző munkáját, több mint 200 új cikket, 45 ezer olvasót 2,5 millió kattintást.

Hozott még új ötleteket, kibővült és megújult rendezvénynaptárt és ráadásul a CoachingRoom online coaching platformot. Ebben az évben is voltak bosszúságok és örömteli pillanatok, kudarcok és újrakezdések, sikerek és kemény munka.

S arra vállalkozunk, hogy mindezt jövőre is folytatjuk, hiszen tervezünk. Készen van a 2015. év, azaz a Magyar Coachszemle negyedik évfolyamának teljes tematikája, és az ötleteink felsorolása már el sem fér egy oldalon.

Coachként, főszerkesztőként arra invitállak Téged, kedves Olvasó és Kolléga, hogy tarts velünk! Oszd meg a tudást, légy részese a vállalásunknak, a vállalkozásunknak! Ez a közös haszonról szól, a coaching szemlélet átadásáról és a szakma hitelességének növeléséről.

De most még pihenjünk, jönnek az év végi Ünnepek. Az elcsendesedés talán arra is enged majd időt, hogy átlapozd a Magyar Coachszemle idei lapszámait, hiszem már akár e-book formátumban is letöltheted őket. Az új, Vállalkozás című kiadványunk nem a szokásos vállalkozási témákat tekinti át, de ígérjük, hogy minden cikknek köze van a coachinghoz.

A többi legyen most meglepetés!
Békés, boldog ünnepeket kíván a Szerkesztőség nevében:

Dobos Elvira és Örvényesi Rita
főszerkesztők

Lépj velünk kapcsolatba!