coaching camp

Coaching Camp beharangozó: dr. Malatinszky Judit workshopja

coaching campAz idei Coaching Camp beharangozóján ízelítőt kaphatsz a Coaching Camp hangulatából. Helyszínnek  a KAPTÁR inspiratív közösségi terét választottuk a belvárosban, ahol számos hasonló témájú találkozót tartanak és a coachok kedvelt találkozóhelye. Május 21-én 18.00-kor részt vehetsz dr. Malatinszky Judit workshopján, amire csak ezen az estén lesz lehetőséged!  A vezetőedző workshopján, melynek  témája a szupervízió lesz, az önreflexiós helyzeteteket, a speciális kreatív mező munkáját esetfeldolgozással hozza közel az érdeklődő szakemberek számára.

A 80-as években a stresszről és a kiégés szindrómáról szóló kutatási eredmények igazolták, hogy megfelelő támogatás nélkül nem lehet a segítő foglalkozásokban hosszú távon eredményesen dolgozni. Mára már létezik egyéni, vagy kétszemélyes, illetve csoportos, team, peer és egyéb csoportos szupervíziós munkaforma is.

A coach a kliensek problémáinak, történéseinek a kezelésével foglalkozik hivatás szinten, amelynek nemcsak a szakmai, hanem gyakran az érzelmi aspektusait is megéli és a saját személyisége a legértékesebb munkaeszköze. Olyan helyzet teremtésére van tehát szükség, amelynek során a coachok, (HR-esek, szervezetfejlesztők) az általuk végzett munkáról, az e közben felmerült nehézségekről, stresszhelyzetekről, ügyfeleikkel kapcsolatos elakadásaikról beszélni tudnak. Ezt a helyzetet teremti meg a szupervízió.

Malatinszky Judit a missziójának tekinti, hogy a szupervíziót meghonosítsa  a coachok világában is.  A szakember szerint a szupervízió célja, hogy a résztvevők – az esetfeldolgozás során átélt önreflexión és a szupervizor reflexióin keresztül – ki tudjanak lépni önmaguk történéseiből és azokra egy külső nézőpontból rátekintve meglássák saját maguk és mások működési mechanizmusát, feldolgozzák és megértsék azokat.

A résztvevői létszám korlátozott, ezért részvételi szándékotokat jelezzétek az info@coachingcamp.hu email címen!

Lépj velünk kapcsolatba!