coaching camp

Choco-coaching a Coaching Campen

Új, innovatív coaching megközelítéssel is találkozhat az, aki részt vesz az idei Coaching Campen (www.coachingcamp.hu). Tavaly résztvevőként volt jelen Nagy Judit, és a pozitív tapasztalatai arra sarkallták, hogy idén hozza el, mutassa be és ossza meg a kíváncsi coachokkal azt az eszközt, amely mára a védjegyévé vált, a csokoládét.

Új, innovatív coaching megközelítéssel is találkozhat az, aki részt vesz az idei Coaching Campen (www.coachingcamp.hu). Tavaly résztvevőként volt jelen Nagy Judit, és a pozitív tapasztalatai arra sarkallták, hogy idén hozza el, mutassa be és ossza meg a kíváncsi coachokkal azt az eszközt, amely mára a védjegyévé vált, a csokoládét.

coaching campAz elmúlt év tapasztalatai alapján csatlakozott Nagy Judit a Coaching Camp „rajongói táborához”. Judit szavaival: „A szervezés és a lebonyolítás kifogástalan volt, precíz és pontos. Tartalmilag informatív, sokszínű, színvonalas és inspiráló volt a programsorozat.” A szakembernek meghatározó élménye lett a megtapasztalt befogadó légkör, a nyitottság és a jó hangulat. „Töltődtem és tanultam”- ahogy fogalmazott. Mivel Judit fontosnak tartja a folyamatos szakmai fejlődést, az önképzést, a tartalmas programokat, és mindemellett a jó társaságot, a remek hangulatot is szereti, ezért vesz részt idén is – ezúttal vezetőedzőként- a Coaching Campen.

Nagy Judit bemutatójának tárgya, egyben saját módszere, a choco-coaching.

“Munkáimban mindig fontos volt számomra az egyéni megoldások és az egyedi stílus megteremtése, és erre coachként is törekszem. A choco-coaching egyfajta szintézise eddigi életállomásaimnak: kvinteszenciája a gyakorlati és szakmai tapasztalataimnak, a személyes élményeimnek és megéléseimnek.”-vallotta erről a speciális metodikáról a  choco-coach

A coach számára izgalmas feladat az ügyfelet elmozdítani álló helyzetéből. A csokoládék – akár az ügyfelek – sokfélék, más – más a karakterük, a tulajdonságaik, az illatuk, az ízük. „Sokszor nehéz beazonosítani egy illatot, megérezni egy ízt. Csakúgy, mint átdolgozni magunkat ellenállásainkon, behatárolni erőforrásainkat, felfedezni szükségleteinket és lehetőségekké formálni azokat”- állítja Judit.

A csokoládé egy eszköz a coachingban, amely „mozgásba hoz”: az ízlelések olyan megtapasztalások és kísérletezések, amelynek eredménye a tanulás és változás.  A bonbonok keltette íz-élmények segítenek egy másik nézőpontból ránézni egy feladatra. Az újszerű megközelítés és megtapasztalás hatékonyan segíti hozzá Judit choco-coachingját alkalmazó klienseit felismerésekhez, céljaik megfogalmazásához és eléréséhez.

Lépj velünk kapcsolatba!