Business és Life Coach Képzés

Rendszerszemléletű, folyamatorientált és kapcsolatközpontú coach-képzést indít az Indynamics 2013. szeptember 14-én. Ingyenes nyílt nap 2012. augusztus 28.
Az üzleti és magánéletben egyaránt fontos – különösen a válságtól hangos időkben – az egyén folyamatos magas teljesítménye, a megújulás képessége, és alkalmazkodás a változó kihívásokhoz. A coaching mindezen – személyes és szakmai – változási folyamatok támogatását szolgáló eszköz.
A coaching művészete több a módszerek és eszközök alkalmazásánál az adott szituációban. Olyan tartást, tudást és cselekvést igényel, mely mélyen a személyiség belsejében gyökerezik és a személyiség erejével hat. Egy jó coachnak jártasnak kell lennie nem csak a gazdasági-szervezeti világban, hanem az emberi kapcsolatok szövevényében, a “soft” területeken is, vagyis kimagasló érzelmi és társas intelligenciával kell rendelkeznie.
A képzésen olyan gyakorlati ismereteket adnak át, ami révén a leendő coach speciális ismeretekre és jártasságra tesz szert, ahhoz, hogy professzionálisan elősegítse a coacholt ügyfélnek a változási folyamatait. Mindehhez a képzés hangsúlyos önismereti jellege a leendő coach személyiségét, belső tartását és coach-identitását fejleszti. A képzés során átélt élmény, tapasztalat, személyes tudássá alakul!
A képzés eredménye
  • Kialakul a résztvevő coach identitása, stílusa és profilja.
  • Különböző coaching modellek mentén tanul meg coacholni.
  • Változatos intervenciók mentén a kitűzött céloknak megfelelően professzinálisan kíséri coacholt klienst.
  • A résztvevő ön- és emberismerete mélyül, fejlődik reflektív és intervenciós képessége, érzelmi és társas intelligenciája, ezért a fejlesztés iránti érzékenysége finomhangolódik.
  • A képzésben résztvevő vezető coach szemlélettel és eszköztárral bővíti vezetési repertoárját.
  • A képzés során a pszichodráma, a neurolingvisztikus programozás (NLP) és a tranzakcióanalízis coachingban alkalmazható eszközeit ismeri meg.
  • Visszajelzést kap az elért fejlődéséről.
Tartalmi felépítés – Időpontok
A képzés különböző munkaformák, a tréning, workshop, gyakorló coaching, szupervízió és intervíziós csoport dinamikus váltakozására épül. A váltakozó munkaformák és tanulási módok garantálják a több szintű tanulást, racionális és emocionális szinten egyaránt. Így valósulhat meg a megszerzett tudás azonnali alkalmazhatósága.
A résztvevő a workshopon a coach-mesterséget és a hozzátartozó eszköztárat tanulhatja meg. A tréningen visszajelzéseket kap saját viselkedési mintáira, elsajátítja a coach érzelmi és szociális kompetenciákat. A gyakorló coachingban két önálló coaching folyamatot visz végig, aminek a tapasztalatait szupervízióban dolgozza át. A résztvevőkből szerveződő intervíziós csoport a képzés teljes ideje alatt kollegiális támogatást nyújt.
A workshopokat 2 kiképző, a tréninget 2 illetve 4 kiképző tréner tartja. A tréning bentlakásos.
Az ingyenes nyílt nap helyszíne és időpontja:
Budapest, Horánszky u. 20. Párbeszéd Háza, Pedro Aruppe terem (lépcső tetejétől balra)
2013. augusztus 28-án, 18.00 – 20.00
Jelentkezés itt.
Időpontok, további részletek és jelentkezés itt.

Lépj velünk kapcsolatba!