Mentor Oscar jelölés és pályázatok leadása december 1-ig

A coaching szakma hagyományteremtő szakmai elismerése a Mentor Oscar, melyre még néhány héten át, december 1-ig adhatja be pályázatát vagy ajánlhat jelölteket.

A coaching szakma hagyományteremtő szakmai elismerése a Mentor Oscar, melyre még néhány héten át, december 1-ig adhatja be pályázatát vagy ajánlhat jelölteket.

A jó mentor három ismertetőjegye

Kiváló hallgató
Kérdez, érdeklődik és addig, amíg képbe nem jön, nem mond véleményt. Látszik rajta, hogy érdekli, amit mondunk, figyel és tisztázza a részleteket. A kérdései lényegre törőek, néha kíméletlenek, de sosem tolakodóak. Emlékszik arra, amit a legutóbb meséltünk neki.

Bölcs
Az, hogy képes volt túlélni (háborút vagy a cégátszervezéseket) megfontolttá, talán kicsit távolságtartóvá tette a napi eseményekkel szemben. Mind a rövidtávú, mind a középtávú, mind a hosszú távú következményekkel számol. Más, új, eltérő nézőpontokat mutat meg. Halászni tanít, nem ad halat.

Motiváló
Kizökkent, terel és megerősít. Elhiszi, hogy meg tudjuk csinálni. Amikor visszatérünk hozzá, nem felejti el megkérdezni, hogy mi lett a múltkor kitűzött célokkal. Saját példájával is bizonyítja, hogy lehetséges. Amikor nincs ott, akkor is ott van: a fejünkben, a gondolatainkban.

Ha mentorál, mentorált, vagy ismer olyan szervezetet, ahol sikeres mentoring program folyik, nevezzen a Mentor Oscar Pályázaton, nyerje el, vagy segítsen nekik nyerni a több mint 5.000.000 forint értékű díjakból és megszerezni az ezzel járó szakmai elismerést. A részleteket megtalálja itt. A díjátadó 2013. február 5-én az 5. Magyarországi Coaching Konferencián lesz.

A Mentor Oscart hagyományteremtő céllal hozták létre olyan szervezetek, amelyek fontosnak tartják a munkatársközpontú, támogató és ugyanakkor eredményorientált vezetői szemlélet meghonosítását és elismerését.

Lépj velünk kapcsolatba!