Etalon Coaching Társaság

„Megmutatni magunkat, mint közös
platformon dolgozó, együttműködő
és együtt fejlődő szakmai műhely.”

Társaságunk képzett coach-ok szövetsége (jogi formában egyesület), melyben mi, különböző végzettséggel, szakmai tapasztalattal és kompetenciákkal rendelkező, Magyarország különböző pontjain működő coachok szövetkeztünk. Mindannyian a társaságra jellemző – későbbiekben bővebben kifejtett- közös értékeket, szakmai elképzeléseket valljunk magukénak, és ezt a közös platformot akarjuk képviselni a coaching szakmán belül. Coaching megközelítésünk alapvetően személyközpontú, holisztikus és rendszerszemléletű, a megoldás felé vezető útra fókuszálunk, sokszínű eszköztárral rendelkezünk, hogy klienseinknek testhezálló megoldást nyújthassunk.

Elköteleztük magunkat a folyamatos személyiségfejlődés, szakmai látókörünk tágítása mellett, ezért Társaságon belüli céljaink:

  • folyamatos továbbképzés és tapasztalatcsere biztosítása a tagoknak számára
  • egymás támogatása, szakmai együttműködés
  • közösségi élet fenntartása

Társaságon kívüli céljaink: a coaching, mint fejlesztő módszer megismertetése a hazai közönséggel – elsősorban a gazdasági szférában. Ezen keresztül lehetőséget adni a tagoknak, hogy bemutatkozhassanak, és bemutathassák, hogy a Társaság közös értékein, szellemiségén, szakmai elvein túl milyen egyéni kompetenciákkal rendelkeznek.

Tagság: ha be szeretne lépni hozzánk, várjuk szeretettel! Éves tagdíjunk 20 000 Ft, mely befizetése két részletben történhet. Ez a díj az évente 6-8 alkalommal megtartott fejlesztő programokon való díjmentes részvételt is biztosítja.

Tevékenységeinkről, tagjairól, együttműködő partnereinkről, társaságunk életét szabályozó dokumentumokról a www.etaloncoaching.hu oldalon mélyebben tájékozódhat.

Lépj velünk kapcsolatba!