Coaching Határok Nélkül 2. évad

A „Coaching Határok Nélkül” rendezvény sorozat célja, hogy Magyarországra hozza azokat a neves, ismert szakembereket, nemzetközi szinten is a legjobbakat, akik sokszínűségében és mélységében tudják bemutatni az oly gyorsan fejlődő coaching szakmát. 2012. szeptemberétől  2013. júniusáig  (csak úgy, mint az előző évadban) az előadások, workshopok havonta kerülnek megrendezésre, hogy minden érdeklődő előre tervezhessen és válogathasson érdeklődése alapján vagy éppen szakterülete szerint.

Program
2012. szeptember – 2013. június
II. évad

Energia – Érzelmek – Életcél
Minden, ami erőt ad coachingban és azon túl

2012. Szeptember 27.
Jayne Warrilow : Energia Coaching

2012. Október 11.
Hetty Einzig : Érzelmi Intelligencia fejlesztés

2012. November 23.
Philippe Rosinski MCC : Interkulturális Coaching

2013. Január 17.
Cherry Claus : Magabiztosság és Önbizalom növelés

2013. Február 25.
Robert Dilts : A Hős Útja

2013. Március 21.
Julie Starr : Coaching Stílus a Vezetésben

2013. Április 19.
Donatus Thöne : Érzelmek a Coachingban

2013. Június 05.
Dawn Campbell : Egészség és Well-being Coaching

2012. szeptember –  Bónusz!  Félnapos workshop, csak éves bérleteseknek!
Legyen profi LinkedIn-felhasználó!

Előadó: Victoria Ipri (www.linkedin.com/in/victoriaipri)

Előadónk Victoria Ipri, LinkedIn marketingszakértő és a digitális marketing témakörének nagysikerű előadója. Victoria a LinkedIn For The Clueless című népszerű elektronikus könyv szerzője; számos LinkedIn-csoport vezetője, a LinkedIn-en rendszerint úgy hivatkoznak rá, mint fő véleményformálóra.

Időpont: 2012. szeptember 13.

Akár munkát keres, akár kezdő alkalmazott egy cégnél, esetleg tapasztalt marketingszakértő, vagy egy jól menő vállalkozás tulajdonosa, a LinkedIn-szemináriummal megtudhatja, hogyan hozhat ki még többet marketingerőfeszítéseiből. A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítő internetes platformja, amelynek 200 országból több mint 150 millió tagja van, és ebből több, mint 71.000 magyar! A LinkedIn hálózata folyamatosan bővül, percenként 2 új tagot mondhat magáénak. Nyilvánvaló, hogy a LinkedIn aktív tagjaként szerepelni már nem csupán lehetséges, hanem egyenesen szükséges.

Mit fog megtanulni?

 • Egyszerű módszereket arra, hogy hogyan találják meg mások, és hogyan teremtsen maradandó, pozitív első benyomást
 • Technikákat a “túlkommunikálás” (azaz amikor postafiókja tele van kéretlen e-mailekkel) elkerülésére
 • Helyes netikettet (net-etikettet)
 • Legálisan hogyan kémkedhet a versenytársak után
 • Kikkel vegye fel a kapcsolatot és kiket kerüljön el (és hogyan tegye ezt udvariasan)
 • Mely LinkedIn-eszközök hasznosak, és melyekre nincs szüksége
 • Hogyan találjon mentorokat, értékesítőket, és másokat, akik segítenek üzlete növekedésében
 • Hogyan készítsen dinamikus profilt és hogyan kerüljön a keresési találók élére
 • Mindent az ajánlásokról (hogyan kérjen és adjon)
 • Csoportdinamika (részvétel csoportokban, saját csoportja irányítása)

Mit kell magával hoznia?

Csak egy laptopot és “meg tudom csinálni” hozzáállást. Közös munkánk eredményként a LinkedIn már nem lesz misztikus terület, hanem akkor is Önnek dolgozik, amikor Ön pihen! 

2012. szeptember
Rezonáns Coaching – Energia Coaching

Előadó: Jayne Warrilow (www.jaynewarrilow.com)

Jayne Warrilow nemzetközileg elismert coach és előadó. A Jayne Warrilow International LLC vezérigazgatójaként rendkívül sok megrendelést kap, mert a stratégiai gondolkodást és ügyfelei rezonanciális energiájának kiaknázását nagyszerűen ötvözi. Egyedülálló képessége segítségével a világ vezető szervezeteinek felsővezetőihez juttatta el az energia átalakító erejét, amellyel nemcsak egyénekre, hanem a szervezetek üzleti folyamataira is hatással volt. A Resonant Coaching Process Rezonáns Coaching Folyamat) szerzőjeként elhivatottan használja az energiát a fenntartható változás elősegítésére.

Időpont: 2012. szeptember 27.

Egyedülálló tudás. Inspirált kommunikáció. Egyedi gondolatra épülő vezetés. Hogyan van jelen munkájában coachként? És a magánéletében? Mi mond el Önről az energiája, még mielőtt megszólalna? Már nem elég hitelesnek lenni. Rezonánsnak kell lenni. Szavainak, viselkedésének és érzelmeinek összhangban kell lenniük. Mindenki észreveszi, ha energiája kibillen az egyensúlyából. De Ön észreveszi-e?

A rezonancia az energia összhangba hozása emberekkel, vagy dolgokkal való kapcsolatunkban. Ez ad egyértelmű útmutatást ahhoz, hogy miként legyünk jelen életünkben fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. A rezonancia alaposabb ismeretével erőteljes kapcsolatokat tudunk létesíteni, hathatósan mozdítjuk elő a változásokat magánéletünkben, hivatásunkban, sőt, globális szervezetekben is.

A csúcsteljesítmény energiaigényes. Az ember dinamikus, percenként és folyamatosan változik az energiája. Rendkívül fontos, hogy a ma vezetői holisztikusan fejlődjenek ahhoz, hogy bátor lépéseket tegyenek és hathatósan cselekedjenek, amikor korunk bonyolult üzleti kihívásaira és dilemmáira választ adnak. Ennek érdekében az energetikai rezonanciát logikus, megalapozott eszközzé és technikává integráltuk, amelyek lenyűgöző eredményeket váltanak ki.

Egyedülálló megközelítésünk segít Önnek felfedezni az Önben rejlő elképesztő lehetőséget. Egy többdimenziós módszert alkalmazunk, amely ötvözi az üzleti stratégia szigorát és a rezonancia energiáinak szabad áramlását. A lényeg: velünk megtalálja a rezonanciát önmagával és másokkal.

A rezonáns coaching mélyreható és erőteljes ismereteket nyújt az elme, a fizikális test, a hangulatok, az érzelmek, és a nyelvhasználat terén. “Teljes testrezonancia” módszerünk energetikai információk áramát vezeti be a coaching folyamat párbeszédébe, lehetővé téve a coachnak és a kliensnek egyaránt, hogy tisztábban lásson és hogy erős alapokat találjon az energetikai kapcsolathoz és a rezonanciához.

2012. október
Érzelmi intelligencia fejlesztése

Előadó: Hetty Einzig (www.hettyeinzig.co.uk)

Független executive coach, tréner és facilitátor. A Performance Consultants Internationallel (alapítója Sir John Whitmore) szövetségben és más tanácsadó cégekkel együttműködve végzi hivatását. Az EMCC Akkreditált Coaching és Fejlesztő Msc Programjában tanít, valamint az Ír Menedzser Intézet Executive Coaching Képző tagozatának oktatója.

Időpont: 2012. október 11.

A kognitív intelligenciától (más néven IQ) eltérő érzelmi intelligencia (EQ) az érzelmek érzékelésével, átélésével és kezelésével foglalkozik magunkkal és másokkal kapcsolatban. Nagyszámú és egyre növekvő, független tudományos kutatás az EQ-t a munkahelyi és magánéleti siker legfontosabb meghatározó tényezőjeként azonosította. Az érzelmileg intelligens emberek azért sikeresek, mert a bonyolult kapcsolatrendszereket jobban tudják értelmezni és kezelni. A tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az összes munkahelyi siker negyede, vagy akár fele az érzelmi intelligenciának köszönhető.

Ez a workshop bevezetést ad az érzelmi intelligenciáról, és választ ad a következő kérdésekre: Mi az érzelmi intelligencia (EQ)? Miben különbözik más pszichológiai fogalmaktól? Miben meghatározó jelentőségű és hogyan fejleszthető az EQ-nk?

 • Prezentációk, párbeszéd, coaching és interaktív feladatok segítségével megismerheti az érzelmi intelligencia 15 kulcselemét (más néven alkategóriáját), amelyet az EQ modell öt dimenzióba (vagy kategóriába) csoportosít:
 • Stresszkezelés: stressztolerancia, impulzuskontroll
 • Intrapersonális intelligencia: önbecsülés, érzelmi tudatosság, asszertivitás, függetlenség, önmegvalósítás
 • Interperszonális intelligencia: empátia, társadalmi felelősség, interperszonális kapcsolatok
 • Általános hangulat: optimizmus, boldogság
 • Alkalmazkodási képesség: valóságérzékelés, rugalmasság, problémamegoldás

Hetty Einzig felsővezetői programok tervezése és kivitelezése mellett stratégiai találkozókon, fejlesztői napokon és konfliktusmegoldó üléseken vesz részt vezetőként. Holisztikus módszert követ, amely magában foglalja a munka, a magánélet és a stratégiai témákat egyaránt. Rendszeralapú megközelítést alkalmaz, ahol az egyént, illetve a csapatot szervezete aktuális összefüggéséiben szemléli. Előszeretettel és kreatívan vegyíti a szellemi kihívásokat, a humort, az energiát és a csendes elmélkedést, valamint a jelentős személyes bevonást segítő képzeletaktivizálás és a történetmesélés eszköztárát.

2012. november (csak éves vagy 4 alkalmas bérleteseknek)
Kultúrákon átívelő coaching

Előadó: Philippe Rosinski MCC (www.philrosinski.com, www.globalcoaching.pro)

Philippe Rosinski két coaching témájú könyv szerzője.  Global Coaching (Globális coaching) című könyve feltárja a multidiszciplináris megközelítés szükségességét azért, hogy napjaink összetett világában tájékozódni tudjunk. A Coaching Across Cultures (Kultúrákon átívelő coaching) útmutatást ad ahhoz, hogy minként fejlesszük az új stílusú vezetőket a fenntartható siker és csúcsteljesítmény érdekében korunk globális-multikulturális környezetében. Philippe Rosinski a Rosinski & Company-val együttműködésben a globális coaching elkötelezett képviselője, könyvein és elődadásain keresztül az egyéni, a szervezeti, és a társadalmi fejlődést segíti elő. Philippe elhivatottan támogatja az embereket abban, hogy megtalálják az utat erőforrásaikhoz, felelősségükhöz és választási lehetőségeikhez, ezáltal sokkal nyitottabb, céltudatosabb és örömtelibb életet éljenek, amely felszabadítja potenciális energiáikat céljak elérésére.

Időpont: 2012. november 23.

Ezen az egy napos workshopon résztvevőink:

 • Választ kapnak arra, hogy a kultúrákon átívelő coaching miként szabadít fel újabb képességeket az egyénben, és hogyan teszi lehetővé az átütőbb és fenntartható sikert, amikor kiaknázza a különböző kulturális szemszögekben rejlő lehetőségeket;
 • Felfedezik, hogyan tágítsák ki kulturális szabályaik, értékeik és hitrendszerük határait munkatársaikkal, vagy coaching ügyfeleikkel együttműködve;
 • Kreatív megoldásokat tárnak fel a kulturális különbségek áthidalására, illetve összetett, sokdimenziós kihívások kezelésére;
 • Magasabb szintű éntudatosságra és önmegvalósításra tesznek szert, miközben növelik másokra tett pozitív hatásukat;
 • Megismerik a Cultural Orientations Framework (COF, kulturális orientációs keret) értékelőrendszert, valamint annak alkalmazását egyéni, csapat-, illetve szervezetfejlesztésben.

A résztvevők egyéni és csoport – COF értékelést kapnak.

2013. január
Magabiztosság – Önbizalom coachnak és ügyfélnek

Előadó: Cherry Claus (www.cherryclaus.com)

A workshopot Cherry Claus, több, mint 9000 coaching óra tapasztalattal rendelkező akkreditált mestercoach vezeti, aki vállalati és egyéni ügyfelekkel is foglalkozik. Cherry nemzetközileg elismert előadó és tréner, aki több száz life és üzleti coachot képzett az elmúlt tíz évben. Mentorként és coach vizsgáztatóként is dolgozik, 7 éve az International Accreditation (nemzetközi akkreditációs bizottság) elnöke, jelenleg az International Institute of Coaches (Nemzetközi Coach Intézet) nemzetközi akkreditációs tagozatának tanácsadója.

Időpont: 2013. január 17.

Amikor Karácsony és Újév mögöttünk van, Valentin-nap pedig közeleg, kell-e megfelelőbb alkalom kapcsolataink átgondolására? Ezen az egynapos workshopon szemügyre vesszük, hogy milyen a kapcsolata saját magával és másokkal. Akár egyedülálló, akár kapcsolatban él, vagy egyszerűen csak érdekli a life coaching, amely a kapcsolatok javításával, bizalomépítéssel és egyéni célkitűzéssel foglalkozik, a workshop segít abban, hogy a 2013-as év nagyszerűen induljon!

Egynapos workshop, amelyből Ön és ügyfelei is profitálnak!

Az önbizalom hiányát, vagy annak időnkénti lankadását coachok és ügyfeleik ugyanúgy átélik. A coaching gyakran érintett témája üzleti és egyéni ügyfeleknél egyaránt felmerül. Az önbizalom hiánya miatt a célok elérésére tett lépések elakadnak, egy üzlet felfejlesztése akadályokba ütközik, nem sikerül előbbre jutni a munkahelyen, vagy az ember egyszerűen képtelen tenni azért, hogy elérje, amit szeretne. A workshop megvizsgálja a belső és a külső magabiztosságot, rávilágít arra, hogy ezek milyen hatással vannak az egyénre, illetve milyen eszközökkel és technikákkal növelhető az önbizalom a magánéletben és a munkahelyen egyaránt.

A workshopon a következőkkel gazdagodhat:

 • megérti az önbizalom kérdésének összetettségét,
 • képes lesz értékelni az önbizalmat,
 • felfedezi a külső és a belső önbizalom titkait,
 • megtudja, hogyan sajátíthatja el a külső és belső önbizalmat,
 • szert tesz különböző önbizalomépítő eszközökre és technikákra.

2013. február (csak éves vagy 4 alkalmas bérleteseknek)
A HŐS ÚTJA – 3. Generációs NLP

Előadó: Robert Dilts (www.nlpu.com)

Robert Dilts a kezdetektől az NLP társfejlesztője. Robert könyvei és eredményei szakterülete élharcosává avatták a személyes és szervezeti változások  megtapasztalásának és folyamatának megértésében. Úttörő munkát végzett az egészségügy, a hitrendszerek és a vezetés kutatásában. Számos NLP alapműnek számító  írás és  könyv szerzője,  például  a  Strategies of Genius Vol. 1,2 & 3 (A zseni stratégiája, 1-3. kötet), NLP Volume 1 (NLP 1. kötet), Applications of NLP (Az NLP alkalmazásai), Beliefs: Pathways to Health and Well Being (Hitrendszerek: utak az egészséghez és a jóléthez)  , Skills for the Future (Készségek a jövőhöz), Modelling with NLP (Modellalkotás az NLP-vel), Sleight of Mouth and The Encyclopedia of Systemic NLP (Bűvészet a szavakkal és a szisztémás NLP enciklopédiája). Az 1990-es évek óta fejlesztett, 21. századi harmadik generációs NLP szisztematikusabb és kreatívabb megközelítést ad szervezeti és kulturális kérdésekhez, illetve egyéneknek és csapatoknak is. Közelebb áll az identitáshoz, a jövőképhez és a teljes rendszerből indul ki. Korunk bonyolult világában az NLP eszköze segíthet bennünket abban, hogy bölcsen és emberbaráti módon törjünk utat előre.

Időpont: 2013. február 25.

Az embernek először saját magát kell tudnia vezetni. Ha erre nem vagyunk képesek, magától értetődő, hogy másokat sem fogunk tudni vezetni. Önmagunk vezetéséhez a “belső játék” ismerete adja meg a kulcsot. A belső játék lényege, hogy mozgósítjuk belső erőforrásainkat, leküzdjük saját belső akadályainkat, és hűek maradunk értékeinkhez és céljainkhoz. Minden sikeres sportolóhoz hasonlóan egy vezető, vagy egy nagyszerű teljesítményeket elérő ember is tudja, hogy ahhoz, hogy a külső játékban sikeres legyen, először a belső játékban kell nyernie. Ez az előadás megismerteti a hallgatókat a coaching és az öncoaching eszközeivel, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyén a legtöbbet hozza ki magából, még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is.

A következő témákról lesz szó:

 • Vezetés és önvezetés
 • Az üzleti élet belső játéka
 • COACHing kontra CRASHing – Kulcs ahhoz, a hogy minden helyzetben a legtöbbet add magadból
 • Erőteljes cél megteremtése – a jövőkép, a küldetés és az ambíció integrálása
 • A “vezetési pillanatok” kulcsfontosságú útjának feltérképezése
 • Pályán maradni – Hogyan szűrjük ki a nem kívánt hatásokat
 • Energiamenedzsment – Hogyan férjünk hozzá erőforrásainkhoz, amikor szükségünk van rájuk.

2013. március
Menedzser coach szemlélettel

Előadó: Julie Starr (ww.starrconsulting.co.uk)

Julie Starr, a Starr Consulting alapítója több, mint 20 éves coaching és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik az üzleti és a változásmenedzsment terén. Első könyvében, a The Coaching Manualban (A coaching kézikönyve) meghatározza az egyéni coaching alapelveit és leírja gyakorlatát. Második, elfoglalt menedzsereknek írt könyvében, a Brilliant Coachingban (Kiváló coaching) praktikus eszköztárat ad az üzleti életben történő coacholáshoz. Julie hisz abban, hogy: „A coaching hatékony választ ad sok olyan kérdésre, amellyel napjaink szervezetei szembetalálják magukat, mint pl.: Hogyan vonjuk be az  alkalmazottakat? Hogyan segítsük elő a nyitottságot és a bizalmat? A coaching a szervezeti vezetés egyik alapvető eszköze a közösségek tudatosságának és felelősségvállalásának növelésére. A coaching kulcsfontosságú ahhoz, hogy a jövő kihívásaira választ adjunk.”

Időpont: 2013. március 21.

A workshopon felfedezheti, hogyan támogatja a coaching az elfoglalt vezetőt szerepében, és mivel tudjuk őt érdekeltté tenni a coaching lehetőségeiben. Megtudhatja, hogy a nagy szervezetek hogyan használják a coaching eszközeit, módszereit és eljárásait azért, hogy teljesítményük javuljon egy nagy nyomást gyakorló, eredményközpontú környezetben. Julie megosztja hallgatóival azokat az alapvető viselkedési elveket és coaching eszközöket, amelyek segítségével a vezetők felhagyhatnak a görcsös akarással és elkezdhetnek coacholni. Felvázolja a lehetséges akadályokat is, valamint azokat a különleges szempontokat, amelyek a megoldás felé visznek. Az alkalom aktivizáló-workshop lesz, ahol Julie a résztvevőket arra buzdítja, hogy valós témákra keressenek gyakorlati válaszokat vele együtt, aki őszinte elhivatottságot érez munkája iránt.

A résztvevők megtudhatják, hogy:

 • különböző szervezetek hogyan használják a coachingot teljesítménynövelésre
 • melyek azok a gyakorlati fogások és elvek, amelyek a coaching gyakorlatát támogatják
 • mit kell figyelembe venni, amikor egy szervezeti kultúrába coachingot akarunk bevezetni.
 • Az előadás végére a résztvevők képesek lesznek:
 • értékelni a coaching lehetőségeit egy teljesítményközpontú környezetben
 • megérteni a rendelkezésre álló speciális eszközöket és módszereket
 • világosan átlátni azokat a vezérelveket és azt a gyakorlatot, amelytől mindez működik.

A résztvevőknek arra is alkalmuk nyílik, hogy gyakoroljanak pár alapkészséget, saját élménnyel gazdagodjanak, ezáltal személyes és szakmai területükön egyaránt tovább fejlődjenek.

2013. április
Az érzelmek felismerése és megértése a coach kulcsfontosságú eszköze

Előadó: Drs. Donatus Thöne ( www.donatusthone.nl)

Donatus 2000-ben alapította saját coaching, tréning és konzultációs irodáját. Előtte a Philipsnél és a Berenschot menedzsment konzultációs irodánál szerzett szakmai tapasztalatot, valamint a neves nemzetközi tréning szervezet, a Krauthammer partnereként dolgozott. Donatus tanulmányait a következő területeken végezte: jog (alapprogram, Utrechti Egyetem), klinikai gyermekpszichológia (mesterdiploma, Utrechti Egyetem), Harvardi Nyári Egyetem (pénzügy), Opleidingsinstituut  Phoenix, Weisfelt & Partners. Hivatásában többek között a systematic constellations, az NLP, a tranzakció analízis, a megoldásközpontú coaching és az insights discovery módszereit alkalmazza.

Időpont: 2013. április 19.

Felismerjük-e az alapvető érzelmeket egy coaching ülés során? Hogyan azonosítjuk a legfontosabb érzelmi arckifejezéseket? Mi a célja az érzelmeknek, és megértjük-e őket magunk, és mások esetében? Melyik a 7 alapvető érzelem? Melyik az az érzelem, amelyet coachként legtöbbször használunk? Ha megértjük saját érzelmeinket, értjük-e, hogy ezek az érzelmek hogyan hatnak ránk és másokra?

Sok gyakorlattal áttekintjük az alapvető érzelmi arckifejezéseket azért, hogy azonosítani tudjuk őket. Paul Ekman számítógépes programja, a METT (Micro Expression Training Tool, mikro-arckifejezéseket felismerő program) segítségével gyakoroljuk az alapvető érzelmek azonosítását. Megnézünk számos videót, és lesznek páros gyakorlatok is.

Egynapos workshop a Krauthammer vezető coachával, aki több mint 20 éves executive coaching és felsővezetői tréning tapasztalatát osztja meg a résztvevőkkel.

2013. június

Valami teljesen más a coaching, az emberek támogatásának világából:
Egészség coaching, well-being coaching

Előadó: Dawn Campbell (www.dawncampbellholistichealth.eu)

Dawn Campbell a Mentor Coach Training részleg vezetője a Noble Manhattannél, Európa legnagyobb coaching szolgáltató cégénél. Az egészséges és hosszú élet szenvedélyes képviselőjeként Dawn aktívan buzdít, oktat és tölt fel energiával egészségtudatos embereket a világ minden tájáról, több mint egy évtizede javítva étrendjükön és életmódjukon. Mindezt elsősorban a coaching módszerével teszi, holisztikus eszközökkel kiegészítve.

Időpont: 2013. június 5.

Dawn Campbell, mester coach, holisztikus coach, egészségoktató, Living Foods (élő táplálék) tanácsadó, Heal Your Life (Gyógyítsd meg az életed!) oktató, szerző, Thought Field (gondolati mező) terapeuta és szakács vendégeinek alternatív egészségfarmot biztosít otthonában, a vidéki Franciaországban. Vendégeik, akik életmódjukat változtatják meg Dawn segítségével – hazatértük után – is coachként támogatja. Dawn specialitása a virtuális méregtelenítés és a nyers és vega fogyókúrás programok személyre szabott összeállítása. Dawn otthona mindazon egészségtudatos emberek oázisa, akik szeretnének testileg-lelkileg és spirituálisan megújulni, megfiatalodni és energiával feltöltődni.

A “Coaching Határok Nélkül”-nek ez a napja nemcsak lélekben, hanem testnek szóló egészséges táplálékokban is felüdítő lesz. Sütemények – de nem a hagyományos értelemben -, préselt levek és szaftok lesznek kóstolhatók és ízlelhetők. Várunk mindenkit a fentiekben meghirdetett programokra, aki a coaching, a vezetőfejlesztés és a vállalati coaching kultúra terjesztése iránt érdeklődik vagy L&D területen dolgozik és fogékony a coaching szakma  új, nemzetközi irányzataira.

A Coaching Határok Nélkül programjain való részvétel coach-képzésnek minősül. Ennek értelmében – igény esetén – minden egyes workshop után részvételi igazolást adunk ki, így éves bérlettel (8 alkalom) már teljesül a 60 órás coach képzési szint, ami követelmény az International Coach Federation tagsághoz.

A program szervezője Ábri Judit coach és kommunikációs tanácsadó – 20 éves nemzetközi üzleti és kommunikációs tanácsadói pálya mellett 2009-től tevékenykedik  business és executive coachként, miután elvégezte a KPMG-BME Executive Coach és Mentor Akadémiát. 2010-ben a FLOW Management Akadémián szerzett oklevelet. Jelenleg is továbbképzésre a FLOW Coaching Schoolba jár, amit 2011 végén fejez be. 1985-ben az ELTE BTK angol-világirodalom szakon végzett tanári diplomával. 1995-ben posztgraduális képzés keretében elvégezte a Külkereskedelmi Főiskola Public Relations szakát.

„Ezek az évek, a sikeresen megoldott feladatok adják az alapot, a tapasztalatot és a lendületet a coaching munkámhoz.”

Lépj velünk kapcsolatba!