Magyar Coach Egyesület

A Magyar Coach Egyesület olyan befogadó és innovatív szakmai műhely, amely a szakmát érintő kérdésekben naprakész információk elérését, szakmai fejlődést, információ- és tapasztalatcserét tesz elérhetővé. Fontos szempont, hogy az egyesület tagjai egy összetartó szakmai közösség és fórum részeseivé váljanak. Az egyesület kiemelt fontosságúnak tartja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy a coaching minél szélesebb körben ismert és elismert szakmává váljon. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen célok szolgálatában egyesületünk a kiadója a Magyar Coachszemle című szakfolyóiratnak, amely teret és megjelenési lehetőséget biztosít a coach szakma legfrissebb eredményeit, irányzatait és híreit bemutató cikkeknek, tanulmányoknak, ezzel stabil tudásbázist, tudásmegosztási, tanulási és megjelenési lehetőséget biztosítva a hazai coach szakemberek számára.

Ahogy mi látjuk a coachingot

Csíkszentmihályi Mihály szerint a boldogság legmagasabb foka az, amikor képesek vagyunk a bennünk rejlő összes rejtett képességet kifejezni, amikor teljes mértékben kihasználjuk a számunkra megadatott fizikai és mentális adottságokat.

Coachként ennek az állapotnak elérésében szeretnénk segíteni megbízóinkat, partnereinket. Nem kész megoldásokat kínálunk, hanem értő figyelmünkkel, szelíd konfrontációval, összegzéssel, visszajelzéssel és tükröt tartással segítünk abban, hogy ügyfeleink kilépjenek a megszokott, korlátokat jelentő rutinokból és rátaláljanak a maguk saját válaszaira.

Jó edzőként inspiráljuk, kísérjük az ügyfeleinket, hogy az eredményességet és hatékonyságot növelve, erőforrásaikat mozgósítva a legjobb teljesítményt tudják nyújtani akkor, amikor szükséges.

Hiszünk abban, hogy a coaching az egyik leghatékonyabb támogató, és időtálló fejlődést eredményező módszer. A személyre szabott és célorientált coaching-folyamat kitűnő eszköz a változáshoz, változtatáshoz – nem csak vezetők számára.

Miért csatlakozz a Magyar Coach Egyesülethez? 

  • Motiváló szakmai közösséghez tartozhatsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat és új ötleteket kaphatsz.
  • Ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetsz részt szakmai programokon, és bővítheted szakmai ismereteidet.
  • Részt vehetsz az egyetlen hazai coaching szakfolyóirat, a Magyar Coachszemle működésében, és építheted a szakmai márkádat.
  • Ingyenesen regisztrálhatsz a Magyar Coachregiszterbe, amely nagyobb láthatóságot biztosít számodra.
  • Regisztrálhatsz a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének Minősített Coach Szaknévsorába a feltételek teljesítésével.
  • Segítséget kérhetsz a számodra nehéz helyzetek megoldásában szakképzett kollégáktól.

Tagság

Ha szeretnél a Magyar Coach Egyesület tagjai közé tartozni, és kihasználni a tagsággal járó előnyöket, akkor töltsd le a jelentkezési lapunkat és juttasd el hozzánk a titkar@magyarcoachegyesulet.hu .címre. A tagság feltétele a coach végzettség igazolása, és két egyesületi tag ajánlása.

Lépj velünk kapcsolatba!