Coachok Szövetség


Küldetés

A coaching szemlélet és módszertan népszerűsítésén, valamint a tagok szakmai érdekképviseletén túl a Coachok Szakmai Szövetség elkötelezett a társadalmi változások támogatásában.
Az elmúlt években számos aktuális témát felkaroló (pályamódosítás, karrier, életvezetés, család, corporate) nyílt napot és szakmai konferenciát szervezett. Az egyesület tagjainak kreativitása és adni akarása határtalan: folyamatosan keressük a lehetőségeket, ahol hatékonyan vállalhatunk szerepet a coaching eszközeivel egy eredményesebb, kiegyensúlyozottabb társadalom megteremtésének érdekében.
A Szövetség szívesen működik együtt más szervezetekkel, támogat kezdeményezéseket. Coachai gyakran emelik rendezvények színvonalát előadásaikkal, workshopokon azonnal megvalósíthatóvá teszik azokat a gondolatokat, amelyeket a programon hallottak, megtapasztaltak.

A Szövetségnek saját pályázati programja van, a jelentkező cégek kulcsembereik coaching folyamatával a vállalati környezeten belül egy rugalmasabb, a változást eredményesebben kezelő kultúráját tudják kialakítani.

Lépj velünk kapcsolatba!