Kinek az élete? Családtagjaink hatása sorsunkra - teltház

Események
Date: 2018. április 18. 17:30 - 20:30

Van, hogy jóval nagyobb energiával reagál az ember valamire, mint amekkora arányban lenne a kiváltó eseménnyel. Van, hogy sorra kudarcot vall a munkájában, pedig okos, tehetséges, szorgalmas. Vagy egymás után romlanak el a kapcsolatai, holott minden adottsága meglenne hozzá, hogy boldog legyen. Akárhogy is nézzük az élettörténeteket, nem találjuk a kiváltó okokat. Mintha nem is a saját életüket élnék.

A gyógyító szakmákban ismert jelenség, hogy bármit is teszünk, egyeseknél makacsul tartja magát a testi vagy a lelki tünet, illetve betegség. Miért? 

Nem azért, mert rosszul képzett a terapeuta, vagy, mert nem dolgozik a kliens. Hanem, mert a kiváltó ok nem a saját életünkben keresendő. Az ember sorsa összefonódik ugyanis annak az embercsoportnak a sorsával, akinek az életét köszönheti: a családjáéval. A család tagjait egy rejtett információs háló köti össze egymással, amiben mindenkinek ott van a lenyomata. 

Milyen rejtett dinamikák állnak a bajaink mögött? Milyen hatással van családtagjaink sorsa a mi életünkre? Kinek az életét éljük valójában?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a Jog és Pszichológia előadásán, a családállítás hazai honosítójától, Dr. Angster Mária pszichológustól.

Jegyár: 1590 Ft
Jegyek itt kaphatóak: https://tixa.hu/kinekazelete_20180418_h13
Kapunyitás: 18.00-kor

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 

 

Address
Budapest, Horánszky u. 13, 1085 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2018. április 18. 17:30 - 20:30

Powered by iCagenda