Solutionsurfers – SF Szupervízió – Jocelyne és Harry Korman

Események
Date: 2018. május 11. 09:00

Dátum: 2018. május 10-11.
Mindkét napon 9.00-17.30 óráig.

Bármilyen eszközt is használjon a segítő egy beszélgetés előmozdítása érdekében, ez az eszköz meg fog mutatkozni a kommunikációban. A mikroanalízis egy olyan kutatási módszertan, amely abban segít nekünk, hogy nagyon alaposan megfigyeljük, mi történik a párbeszédek során a szakember és ügyfele közöt.

Ennek során tanúi lehetünk annak, hogyan hat egymásra coach és ügyfele: megfigyelhetjük azt a körültekintő együtmműködést, ahogyan az ügyfél saját világának leírását alakítják, miközben folyamatosan egyeztetnek is arról, hogy ugyanazt értik-e az adot leírás alatt.

A mikoranalízis olyan, mintha a terápiás beszélgetéseket mikroszkóppal vizsgálnánk: segítségével olyan - az interakciót jelentősen befolyásoló - mikrofolyamatokat vehetünk észre, amelyek meghatározzák a terapeuta vagy coach kérdésválasztásait, függetlenül atól, hogy ennek tudatában van-e vagy sem.

Segítőként felelősségünk, hogy tsztában legyünk ezekkel a választásainkkal. Annak ismerete és megértése, hogy miért éppen az adot kérdéseket tesszük fel a beszélgetés folyamán, segíthet bennünket abban, hogy tudatosabb döntéseket hozzunk arról, milyen irányba akarunk haladni és ezáltal várhatóan még több lehetőséget tudunk nyitni ügyfelünk számára.

A képzés 14 ACSTH pontot ad.

Trénerek: Harry és Joselyn Korman (Svédország)

Részvételi díj: HUF 120’000

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: http://www.solutionsurfers.hu/korman-workshop/

(x)

 

Email
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Address
Budapest, Hegedűs Gyula u. 52-54, 1133 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2018. május 11. 09:00
  • 2018. május 10. 09:00

Powered by iCagenda