ICF KompetenciaFórum: Tegyi Enikő PCC - Konfliktus! Konfliktus?

Események
Date: 2018. március 29. 18:30 - 20:30

Amikor az ügyfél konfliktusos helyzetet hoz, esetleg konfliktusnak érzékelt helyzetben találjuk magunkat magával az ügyféllel, ott érzelmek, indulatok jönnek mozgásban, és szükség van a helytállásunkra, érzelmi szakítószilárdságunkra, magyarán belső erőnkre. Jól jöhetnek esetleg jól elővehető konkrét eszközök is - ez utóbbiban most is támaszkodhatunk a brief coachingot évtizedek óta kutató, továbbfejlesztő nemzetközi kollégák által „feltalált” egyszerű eszközökre.

A két együtt töltött órában szeretném, ha lenne saját élményetek, saját coachszerepetekhez kapcsolódó munkátok során, és szeretném, ha kipróbálnátok egy új, megoldásközpontú eszközt, mely jól alkalmazható konfliktus-témát hozó ügyfél coachingjában:

  • dolgozunk tehát saját magunk konfliktusokhoz fűződő viszonyával
  • elgondolkodunk azon, mire, mikor és hogyan hasznos a konfliktus, avagy "konfliktus" az ügyféllel – miről is van szó?
  • megnézzük, milyen jó megoldásaink vannak konfliktushelyzetben lévő ügyfél coachingjában
  • kipróbálunk egy konfliktushelyzetben lévő ügyfél coachingjában jól alkalmazható megoldásközpontú eszközt, mely fejleszti a rendszerszemléletünket is.

A fórumon az ICF kompetenciák közül elsősorban a hatékony kérdezéstechnikát, a tudatosság megteremtését és a coach jelenlétet vesszük célba.

 

Email
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Address
Budapest, Csörsz u. 18, 1124 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2018. március 29. 18:30 - 20:30

Powered by iCagenda