Találkozások önmagaddal – önismereti csoportfoglalkozás

Események
Date: 2017. október 13. 17:00 - 20:30

Gondolkodtál mostanában azon, hogy jó helyen vagy-e az életben, vagy már eszedbe jutott, hogy valami más életfeladat vár rád, de még nem tudod megfogalmazni, mi az? Talán mélyen már van egy álmod, amit régóta őrzöl, de eddig még magadnak sem merted kimondani?
Vannak nehéz emberek a környezetedben, akik lehúznak, elszívják az erődet? Vagy éppen szeretteiddel szeretnéd mélyíteni kapcsolatodat, de ez nem mindig működik zökkenőmentesen? Olykor ugyanazokba a konfliktusokba, veszekedésekbe futsz bele?
Szeretnél kapcsolatot teremteni saját érzéseiddel és megismerni másokét? Érdekel, hogy viselkedésed pontosan milyen hatással van másokra?
Olykor elbizonytalanodsz képességeiddel, erőddel kapcsolatban, jól jönne némi önbizalomerősítés?
Észrevetted, hogy már nem mindig tudsz olyan önfeledten és spontán módon örülni élményeknek, mint valamikor gyerekkorodban?
Szeretnél minél többet megismerni önmagadból?

A fenti kérdések nem egyszerűek, de mindannyiunk életében felbukkannak időről időre, és magunktól nem feltétlenül találjuk meg a választ rájuk. A „Találkozások önmagaddal” önismereti csoportban bizalmas és biztonságos környezetben nézhetsz szembe a kapcsolataidban felmerülő kérdésekkel, félelmeiddel, vágyaiddal és kerülhetsz közelebb a rád váró életfeladatokhoz. Hasonló helyzetben lévő embereket ismerhetsz meg, akiknek a tükrében rátekintést kaphatsz saját kérdéseidre, viselkedésedre, működésedre, míg mások megéléseidből és megoldásaiból erőt és inspirációt meríthetsz saját utadhoz. Ha úgy érzed, egyedül nem, vagy nem elég hatékonyan boldogulsz életed kihívásaival, vagy nem látsz rá tisztán kapcsolataid mozgatórugóira és igazi vágyaidra, akkor csatlakozz bátran önismereti csoportfoglalkozásunkhoz, ahol támogató kíséret mellett nézhetsz rá a téged leginkább foglalkoztató kérdésekre. 
Témáid feldolgozása mellett hozzájutsz egy olyan kommunikációs technikához is, amelynek alkalmazása már a következő napokban segíteni fog igényeid, gondolataid és érzéseid hatékonyabb kifejezésében és hozzájárul a másokkal folytatott kapcsolatod harmonikusabbá tételéhez, partnereid megértéséhez és elfogadásához.

A program időtartama 3,5 óra, ára 4500 Ft. Időpont: 2017. október 13. idő: 17:00-20:30 Helyszín: Mentáltér önismereti műhely, Budapest, Frankel Leó utca 1. I. emelet 3. ajtó, 13-as kapucsengő (Margit-híd-Bem tér között). Érkezés: 16:40-16:50 között
A csoportfoglalkozás 5-6 résztvevővel zajlik.
Jelentkezési határidő: 2017. október 9.

Regisztráció: https://goo.gl/forms/iqxRSr5ref6n6Gnw2

 

Address
Budapest, Frankel Leó út 1, 1027 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2017. október 13. 17:00 - 20:30

Powered by iCagenda