Tanítani menő, tanulni élmény? / Joós Andrea

Események
Date: 2017. október 25. 19:00 - 20:30

Mindannyian olyan pedagógusokra emlékezünk szívesen, akik lelkesen és élménydúsan tanítottak, gyerekeinknek is ilyet szeretnénk. Sokan azonban úgy tartják, ma már nincsenek „Öveges professzorok”, sőt talán a legendás fizikusnak is meggyűlne a baja az online információk és ingerek közt felnövekvő ifjúsággal.

Beszélgetőtársunk Joós Andrea, többek között középiskolai biológia tanár, szerinte tanárnak lenni menő, és a pedagógusi hivatás nem elsősorban kötelesség, inkább határtalan lehetőség. Szerinte például létezik olyan, hogy élménybiológia (sőt diákjai szerint is), és nem lehetetlen küldetés óráról órára felkelteni a diákok figyelmét s megtalálni a módszert, amellyel szívesen és hatékonyan tanulnak.

Joós Andreával előadása után Szám Kati, a Képmás főszerkesztője beszélget.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött:http://kepmas.hu/kepmas-est/tanitani-meno-tanulni-elmeny-joos-andrea

Fotó: Bellai László

További információ: + 36 1365 1414 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Address
Budapest, Száraznád u. 5, 1156 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2017. október 25. 19:00 - 20:30

Powered by iCagenda