BABÉR PANORÁMA – A digitális HR szabadsága

Események
Date: 2017. október 17. 09:00 - 16:30

A technikai forradalomnak köszönhetően egyre gyorsabban változnak az igények és elvárások a szolgáltatás, a gyártás, a telekommunikáció, az oktatás és persze számos egyéb más területen egyaránt. Ezek a változások teljesen más világot teremtettek a munkaerő-piaci környezetben is. Az újítások alapjaiban átalakították mára a munkaadók és a munkavállalók igényeit és munkamódszereit, ahogy a munkaköröket, illetve az ahhoz kapcsolódó készségeket, elvárásokat és a munkakeresés platformjait is.

Őszi konferenciánkon ebben próbálunk segítséget nyújtani. Igyekeztünk olyan témákat és technológiákat felsorakoztatni, amelyekkel eredményesebbé tehetjük a vállalt piaci megjelenést, új választ kaphatunk a megváltozott munkahelyi igényekre is. A HR minden területén eddig kevésbé látott dimenziókat nyitunk meg, hiszen a bemutatott eszközök képesek átformálni a munkaadói márkáról alkotott képet, kaput nyitnak a hatékonyabb toborzás előtt, és egy új szemszögből értelmezik a vállalati tréninget.

PROGRAM

09:00-09:20 Köszöntő

09:20-10:05 Digitális forradalom a bérügyvitel területén
Bemutatjuk a digitális forradalom hatását egy olyan területen is, mint a bérügyvitel: milyen előnyök származnak a nyilvántartás digitalizálásából? – Farkasné Gondos Krisztina előadása (outsourcing igazgató, bér- és tb-szakértő, Branko Kft.)

10:05-10:55 Cégek a présben a XXI. században
Milyen érzelmi hatása van a digitalizációnak az egyes generációknál? Milyen hatással van ez a csapatmunkára? Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk majd Tari Annamária pszichoanalitikussal, pszichoterapeutával.

10:55-11:20 Kávészünet

11:20-12:05 Mindig online – fejlesztés a XXI. században
Hogyan biztosítsuk a testre szabott, a dolgozó ritmusához alakított képzési lehetőségeket? Hogyan tartsunk lépést a dinamikusan változó tudás- és készségkívánalmakkal? Erről Kiss Enikő, az IBM HR üzletfejlesztési igazgatója tart előadást, és bemutatja, hogyan vált ez az IBM életében mindennapos gyakorlattá.

12:05-12:50 Mindent tud(atni) akarok – interaktív kalandozás a digitális oktatás világában
E-learning, inetraktivitás, digitális tartalom – tudjuk-e, hogy mit jelentenek ezek a szavak? Koharek Andrással, az ARTudásmenedzsment ügyvezetőjével interaktív formában tanuljuk meg ezeket a fogalmakat.

12:50-13:50 Ebéd

13:50-14:35 Milyen egy modern munkahely?
A Microsoft szakemberei próbálnak választ adni saját innovatív platformjuk bemutatásával, amivel teljesen újszerű módon közelítik meg a csoportmunkát, illetve bemutatják legújabb HR eszközüket, amivel a közösségi médiához hasonló felülettel állnak a dolgozók rendelkezésére. – Orbán Bence és Debreczeni Kinga előadása (termékspecialista, ügyfélmenedzser, Microsoft)

14:35-15:20 Digitális cafeteria
Megismerkedünk a digitális cafeteriával és a 21. század juttatási rendszereivel. – Polacsek László előadása (ügyvezető, CafeT-rend Kft.)

15:20-16:05 A jelöltélmény fokozása a kiválasztási folyamatban digitális támogatással
Végezetül, de nem utolsó sorban, Dr. Mester Csaba, az Evolution Consulting Kft. ügyvezetője beszél a kiválasztási folyamatban felhasznált digitális támogatásról, és megmutatja, hogyan nyerjük meg a munkavállalókért folytatott versenyt.

DÍJA

Earlybird – szeptember 24-ig: 25 900 Ft + áfa/ fő 
Szeptember 24. után: 31 500 Ft + áfa/fő
(A díj tartalmazza az ebédet és a napközbeni finomságokat, frissítőket.)

JELENTKEZÉS: hrportal.hu/baber_2017_osz/

 

Address
Budapest, Csörsz u. 18, 1124 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2017. október 17. 09:00 - 16:30

Powered by iCagenda