Vírus Pszicho Est: A szent, a szörnyeteg és a nárcizmus

Események
Date: 2017. október 18. 20:00 - 20:15

// A SZENT, A SZÖRNYETEG ÉS A NÁRCIZMUS //

Miben gyökerezik a nárcisztikus személyiség? Bizonyos élethelyzetekben elkerülhetetlen, vagy különleges együttállásoknak kell teljesülnie a kialakulásához? Hogyan kerülhető el, hogy akár mi magunk is asszisztáljunk a létrejöttéhez? Október 18-ai alkalmunkon vendégünk, Bánki György pszichiáter lesz, aki előadásában a nárcisztikus személyiségzavar jellemzőit Az ifjú pápa című sorozat főhősén keresztül fogja megvilágítani.

Sorrentino tíz részes minisorozata egy negyvenes éveiben járó pápáról és egy elképzelt Vatikánról szól. Ez a különleges keret ad lehetőséget a mesternek, hogy a szokásos poézissel és szeretetteli tiszteletlenséggel nyúljon az ember csodálatosságához és gyengeségeihez. Nekünk meg jó alkalom, hogy többet értsünk meg az önbecsülésünk szélsőségeiről.

Cigit szívó, kólázó pápa, okostelefonfüggő, fociőrült bíboros, hatalmi játszmák és profán üzelmek, de hol bújik meg mindebben a nárcizmus? Következő alkalmunkon kiderül.

// belépő elővételben a https://www.tixa.hu/A-szent-a-szornyeteg-es-a-narcizmus_20171018_brodystudios -n 800 forint, a helyszínen 1000 forint, aminek megvásárlásával támogatod a Vírus Estek szervezését
a belépés a Bródy Studios klubtagjai számára ingyenes

 

Address
Budapest, Vörösmarty u. 38, 1064 Hungary

 

Map


 

All Dates


  • 2017. október 18. 20:00 - 20:15

Powered by iCagenda