A Magyar Coachszemle szerkesztősége:

Dobos Elvira (alapító, társ-főszerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Örvényesi Rita (alapító, társ-főszerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Nóra (főmunkatárs) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Varjaskéri Beatrix (szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Viniczai Andrea (szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ruszák Miklós (szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csetneki Csaba (szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A szerkesztőség címe:

7636 Pécs, Szentegyház u. 34.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiadó:

Magyar Coach Egyesület - Nyilvántartási szám: 14441, Statisztikai számjel: 18218295-949952901

A kiadásért felel: Örvényesi Rita alapító, társ-tulajdonos

Felelős szerkesztő: Dobos Elvira alapító, társ-tulajdonos

Hirdetések értékesítése: 

Telefon: 0620-933-1088

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Magyar Coachszemlét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012. július 12. napjával nyilvántartásba vette.

A Nemzetközi és Nemzeti ISSN Központ által regisztrált szakfolyóirat – ISSN 2063-6679. 

A Magyar Coachszemle szakmai számaiban megjelenő cikkeket az OSZK Elektronikus Periodika Archívuma hosszútávú megőrzés céljából archiválja.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-76542/2014.

 

Magyar Coachszemle

Töltse le most legfrissebb lapszámunkat!


PDF formátum   1 190 Ft

A férfi
ISSN 2063-6679